Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie gry.

kashuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, wczoraj kupiłem grę COD:MW 3 ze sklepu steam. Pobierałem ją przez całą noc a rano czekała mnie niemiła niespodzianka. Podczas próby uruchomienia Multiplayera wyskakiwał mi błąd o braku pliku code_pre_gfx_mp.ff więc pobrałem grę jeszcze raz. Plik ten pojawił się z nowym błędem, a mianowicie:

Fastfile for MPCforum 'code_pre_gfx_mp' is newer than client executable. (version 276, expecting 1)

Szukałem na 'guuglach' ale nic nie znalazłem.

Mam nadzieję że ktoś zna rozwiązanie tego problemu lub podeśle mi działające pliki. Pozdrawiam.

Edytowane przez kashuu
Opublikowano

ściągnij full gre włącznie z singlem , jeśli nie pomorze wejdź na steam ,kliknij prawym na cod mw3 multi ,właściwości , pliki lokalne, spójność plików gry ,jeśli to nie pomoże zainstaluj nowy steam i ściągnij te 20 gb single i multi najlepiej bez przerw w pobieraniu ,mi to pomogło

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Spójność plików sprawdzałem zanim napisałem ten temat, instalowałem na innym dysku z drugiej lokalizacji steama to samo, spróbuję zmienić język na angielski i pobrać singa i multi.

Opublikowano

koniecznie sciągnij singla ,bo jest on potrzebny do działania multi (wcześniej tez mi wywalało taki błąd jak nie miałem singla)

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...