Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż mam problem ze stroną www.metin2.pl,gdy chce wejść na strone główną polskiego metina,strona długo sie ładuje poczym pisze mi "przekroczoni limit czasu połączenia" mam tak od jakiś 2 miesięcy nie pomaga zmiana przeglądarki,format i zmiana komputera też nic nie pomogła,Rozmawiałem z GM powiedział że to nie ich problem i to nie ich wina z ich strony jest wszystko wporządku to wina moja lub mojego dostawcy internetu.Co wy o tym sądzicie??Prosze o pomoc!

Z góry dziękuje!

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Wejdź:

Mój Komputer >Dysk C > Windows > System32 > drivers > etc > hosts

Plik hosts odpal za pomocą notatnika.

I gdy masz tam wpisane jakieś numerki i adres www.metin2.pl to usuń to.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie nie mam tam czegoś takiego,czyli pozostaje mi tylko wina operatora?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Wydaje mi się, że raczej tak. Skoro tyle sposobów już próbowałeś. Spróbuj zadzwonić do operatora.

A sprawdzałeś może jeszcze zapore?

Opublikowano

nie,ale nic mi nie wyskakuje mi zeby blokowało czy coś takiego,było normalnie i nagle nie mogę wejść na strone główną

Opublikowano

No to może skontaktuj się z biurem obsługi klienta twojej sieci. Powiedz na czym polega problem i może oni coś Ci powiedzą, jeśli nie to dalej będziemy myśleć. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...