Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Chyba Wam Się Coś Pomyliło.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czytając Wasze wypowiedzi w tym dziale mam wrażenie, że 99% z Was jest w złym miejscu. To nie jest forum o pierdoleniu o dupie marynie, to nie jest forum z poradnikiem do gry. Nie zadawajcie tutaj mi pytań jak grać, co to za item i innych pierdół. Rozmowy na mpcforum mają od chwili obecnej dotyczyć tylko i wyłącznie cheatów do metin2 i kropka. Każde odstępstwo od tej zasady będzie skutkowało zawieszeniem konta na czas bliżej przeze mnie nie określony.

Powtarzam mpc, to forum cheaterów, wszystkich innych zapraszamy do wyjścia.

Opublikowano

I nie pisac do mnie o zadne aplikacje bo ja nie mam wplywu na ten dzial i nie bede nikogo popieral. Moge was wesprzec jedynie warnem za spamowanie mi na skrzynke ludzie.

card.png

Opublikowano

Jest tu jeden temat z linkami do cheatow to co tylko niego mamy sie trzymac i pisac ewentualnie otym ze mi np. mh niedziala,czemu ten i ten czit niedziala tu i tu to poco opcja zaloz temat ;/

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano
Jest tu jeden temat z linkami do cheatow to co tylko niego mamy sie trzymac i pisac ewentualnie otym ze mi np. mh niedziala,czemu ten i ten czit niedziala tu i tu to poco opcja zaloz temat ;/

Cheaty się nie tworzą same. Jak pewnie wiesz community używające cheatów jest tępione w każdej grze. mpcforum.pl ma służyć wymianie informacji na temat cheatów, oraz sposobach ich tworzenia. Mam nadzieję, że w tym dziale pojawią się jednostki, które będą tworzyły własne cheaty boty i być może przeszkalały ludzi jak się je powinno tworzyć. Już dzisiaj na forum mamy kopalnie wiedzy na temat programowania cheatów - mam nadzieję, że dział metin2 dorośnie do tego poziomu.

Opublikowano

Rysio ma racje jest pod forum a na dziale metin2 pisze 50% ludzi...

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

Do tego został stworzony dział Dyskusja ogólna żebyście pisali o waszych problemach w grze metin2.pl

A prywatne serwery rozmawiać o priv serwach metin2.

A niektórzy piszą tam gdzie nie trzeba te tematy .

Kokosz ma kompletną rację

Proponuję zamknąć ten temat

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Drogi kokoszu.

Sam dobrze wiesz iż średnia wieku userów tego forum nie jest zbyt wysoka.

Mało tego wszyscy nauczeni wcześniejszymi topicami będą zakładali nowe, święcie przekonani, iż nie robią nic złego. Sam bije się w piersi i od razu mówię, że lepszy nie byłem.

Dalej, jak wcześniej wspominały @up-y jeżeli chciałbyś zrobić porządek to ostatnie kilka miesięcy musiałoby polecieć do kosza.

Dobrze wiem, że dział Metin nie dorasta do działu Tibia czy Silk ale daj nam szansę. Chociaż tym skromnym p.serwerom. Tam naprawdę często rozmawia się o spolszczeniach czy hackach.

Jeszcze tak na koniec: w metinie brakuje poważnych graczy co jest równoznaczne z tym, iż nie będzie on posiadał tak rozwiniętej strony "cziterskiej".

Pozdrawiam

f.png

Opublikowano
Drogi kokoszu.

Sam dobrze wiesz iż średnia wieku userów tego forum nie jest zbyt wysoka.

Mało tego wszyscy nauczeni wcześniejszymi topicami będą zakładali nowe, święcie przekonani, iż nie robią nic złego. Sam bije się w piersi i od razu mówię, że lepszy nie byłem.

Dalej, jak wcześniej wspominały @up-y jeżeli chciałbyś zrobić porządek to ostatnie kilka miesięcy musiałoby polecieć do kosza.

Dobrze wiem, że dział Metin nie dorasta do działu Tibia czy Silk ale daj nam szansę. Chociaż tym skromnym p.serwerom. Tam naprawdę często rozmawia się o spolszczeniach czy hackach.

Jeszcze tak na koniec: w metinie brakuje poważnych graczy co jest równoznaczne z tym, iż nie będzie on posiadał tak rozwiniętej strony "cziterskiej".

Pozdrawiam

Po pierwsze dobijają mnie takie lizusy jak ty -.- mogę się założyć że sam masz nie więcej jak 12 lat .... a piszesz że inni mają po 5 lat to sie robi śmieszne -.- Jeżeli nie umiecie sami zrobić żadnego bota, albo poprostu przeczytać dokładnie 1 post to najlepiej nic nie piszcie -.- Popieram że ludzie piszą powalone posty niezgodne z regulaminem, a najgorsze co moze byc tak jak inni napiszą bezsensowny post a potem zostanie opieprzony przez admina a potem przyjdzie jakis lizus i zacznie spamować -.- I przestańcie pisać na tym forum takich pytań jak np. ILE WARTE JEST KD SPEEDA+2 NA SERWERZE MONASTYR -.- ...... dobijające.......

obrazeksnuffmt2.jpg

Zapraszam na SnuffMT2 !! Nowy prywatny serwer MT2 !!

Opublikowano

Sorka za spam ale tak jak napisałeś kokosz ,

"Rozmowy na mpcforum mają od chwili obecnej dotyczyć tylko i wyłącznie cheatów do metin2 i kropka."

i tak jak kolega napisał że tych cheatów jest bardzo mało ( mh sh fb itp ) ja sam aktułalnie używam FB ale całe forum przeznaczyć cheatom hmmm (zdażają sie neo kidy kture mają "" YANG HACK"" i każą wysłać sms ).

Większość postów jest tu tylko o privach więc tutaj sie nieda pisać tylko o cheatach . Tak ja to odczytałem co napisałeś.

To jest moje zdanie.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

A ja Ci dziękuję kokosz'u bo w końcu będzie jakiś porządek. Pierwszym razem wchodząc do działu Metin2 czułem się jak na boardzie polskiego metina(forum metin2.pl). Popatrzcie na inne działy, np. War Rock. Wchodzisz i na pierwszej stronie z 3 hacki minimum.

PS. Nasi moderatorzy(dzial Metin2) już chyba o nas nie dbają ?

PS 2. Hmm... w innych działach za przeklinanie i obrazy są warny a u nas nic....

//offtop

PS 3. Uważam żę mój post to nie offtop bo trzymam się tematu!

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ty chyba jesteś nowy jak nie było moda to były czasy co 2 temat to jakieś głupoty x>

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Na głównym dziale Metin2 tak, a żeby o Privkach lub innych duperelach(dot. metina) masz 2 subfora!

graphic.png

Opublikowano

Kokosz i tak nie wiele "noob'ków" z działu metin nie dostosuje się do tego regulaminu.Prawie żaden z tych "noob'ków" nie czyta takich tematów i będą spamić gdzie im się podoba.No ale popieram co do tematu.^^

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

To założyć nowy temat "Nowy priv server" i podkleic a w środku:(przykład):

Od dzisiaj (tj. 22.02.2002) każdy temat nie dotyczący działu zostanie usunięty, zalożyciel dostanie 2 warny a każdy kto odpisze w takim temacie jednego warna. Tak będzie do puki nie nauczycie się przestrzegać regulaminu.

Tyle ode mnie!

PS. Gdybym miał admina albo modka bym tak zrobił.

PS 2. I żeby tak zrobić trza by było jeszcze z 2 modków. Pozbyć się 1-2 nierobów(wiecie o kogo chodzi) i załatwić kogoś kto umie utrzymać porządek na forum.

graphic.png

Opublikowano
Kokosz i tak nie wiele "noob'ków" z działu metin nie dostosuje się do tego regulaminu.Prawie żaden z tych "noob'ków" nie czyta takich tematów i będą spamić gdzie im się podoba.No ale popieram co do tematu.^^

Zacznij od siebie, masz sygnature niezgodną z regulaminem.

Opublikowano

Dlatego teraz przyszła pora by pokasować all posty o privach i z nie zbyt mądrymi pytaniami dotyczącymi metina które można się dowiedzieć na forum metka.I dlatego jestem za by oczyścić cały spam priv i pytaniami o metin i zostawić pytania o hacki i cheaty.

League of Legends

Opublikowano
Zacznij od siebie, masz sygnature niezgodną z regulaminem.

@offtop zaraz zmienię.

@topic

Oblookaj all tematy...looknij jak mało o cheatach a ile o problemach z prywatnymi servami.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...