Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nazywanie 'debilami' i 'idiotami' scouterów.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, większość osób grających w WoT'a, nie potrafi rozróżnić przyjemności od powagi. Prawie każdy chce wygrywać, aby dostać EXPA, bądź kredytów, jest to chore, ale prawidziwe. Podziele się sytuacją z dziś. 3Typy 59, na mapie Malinovka jechały na nas w szyku, zgadnijcie co stało się jak dotarli do bazy ? Rozwalili nas wszystkich, ani jedno KW-3 sobie nie poradziło, a najmniej HP który z nich miał to 20%, coś w tym stylu. Oni chcą tylko wygrywać, u nich się liczy cel gry na wyższym poziomie, ja za to uważam że powinniśmy się cieszyć przyjemnością.

Opublikowano

Staram sie czerpac przyjemnosc z gry ale jest to niemozliwe jesli przegrywasz po raz 20 bitwe i wychodzisz na minusie ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Staram sie czerpac przyjemnosc z gry ale jest to niemozliwe jesli przegrywasz po raz 20 bitwe i wychodzisz na minusie ;)

To jest właśnie pewien paradoks, chcesz mieć przyjemność, a los Ci idzie w drugą stronę.

Wygrywanie - przyjemność

Przegrywanie - nie

Rozumiesz aluzje?

Gdzie ty tu masz aluzje ? Czasem przegranie nawet może spowodować przyjemność...

Opublikowano

To jest właśnie pewien paradoks, chcesz mieć przyjemność, a los Ci idzie w drugą stronę.

Gdzie ty tu masz aluzje ? Czasem przegranie nawet może spowodować przyjemność...

Wdu****** daje mi przyjemność?...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wdu****** daje mi przyjemność?...

Możliwe że taka osoba jak ty, dla której liczą się tylko statystyki, tak jest. Naucz się przegrywać.

Opublikowano

Nie liczą się dla mnie statystyki, ale nie ma nic przyjemnego w utracie 10k, tylko dla tego że twoja drużyna nie umie grać :/

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Ten 2x wyżej dobrze napisał komu to że przegra, dostanie w dupę, daje przyjemność?

Rozumiem że przez "dostanie w dupe" masz na myśli przegraną, u mnie tak nie jest, nie umiecie grać, a co najważniejsze cieszyć się grą.

Nie liczą się dla mnie statystyki, ale nie ma nic przyjemnego w utracie 10k, tylko dla tego że twoja drużyna nie umie grać :/

10tysięcy kredytów to nic, i tak Ci się wyrobi norma. A może poprostu niektórzy są lepsi ? A nie że nie umieją grać.

Opublikowano

Osoby strzelajace do swoich i wyzywajace scoutow od noobow to chyba nie pro gracze ? To zazwyczaj przez takich sie przegrywa

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Osoby strzelajace do swoich i wyzywajace scoutow od noobow to chyba nie pro gracze ? To zazwyczaj przez takich sie przegrywa

Dlaczego wyjmujesz coś z kontekstu ? Napisałem to co napisałem, nie wspomniałeś nic o zabijających swoich.

Poprostu wyzywanie to nic takiego, ignorować to, i tyle. Natomiast osoby które strzelają do swoich, na to niestety rady nie ma, i tu Ci przyznam racje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...