Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nazywanie 'debilami' i 'idiotami' scouterów.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym rozpocząć dyskusje (jeśli oban19 sie na to zgodzi), o scouterach.

Dzisiaj grając sobie normalnie, tak jak zawsze (Luchsem) - scoutowałem, a jeśli scoutowałem to oczywiście wbiłem artylerię, a tu się zaczęło:

"Sullyer! You are facking idiot?" - czy jakoś tak, nie znam angola (:

"Idiot, noob" - wtf?

"Omg, lol SULLY BACK, IDIOT!"

Co o tym myślicie i czy spotkaliście się już z czymś takim?

Opublikowano

Taak, jeden wyzywał jakiegoś tam gościa że jest idiotą i jedzie się zabić itd itp, było to wiele razy, raz strzeliłem mu przed nim ( nic mu nie zrobiłem, chciałem postraszyć ) i powiedziałem "shut up, and look on him what he doing for You.". Ludzie nie doceniają co oni tak naprawde dla nich robią, porażka.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Hmm... może zabiłeś własną artylerię? (żart)

Ale tak na poważnie:

Takich ludzi trzeba wyjebać. Na szczęście wchodzi system raportów, to problemów być nie powinno.

To że jakiś debil nie umie grać to jego sprawa, ale jeśli Cię wyzywa to bądź Polakiem i oddaj mu tym samym :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Hmm... może zabiłeś własną artylerię?

Ale tak na poważnie:

Takich ludzi trzeba wyjebać. Na szczęście wchodzi system raportów, to problemów być nie powinno.

To że jakiś debil nie umie grać to jego sprawa, ale jeśli Cię wyzywa to bądź Polakiem i oddaj mu tym samym :)

Nie zabiłem własnej, bo na początku gry poleciałem na baze wroga (bodajże druga minuta gry, czekałem aż bydło sie rozjedzie). A toć mnie jakiś czopek zauważył i zaczął wyzywać, że jadę się zabić -.-

Opublikowano

To tacy idioci którzy dopiero co włączyli grę i nie widzą co to scout ;)

Wtedy grałem z KW, PzIV i tak dalej... Więc troszke musieli posiedzieć, aby kupić ten tier.

Opublikowano

A niektórzy są biedni i są lepsi od tych dzieci.

Mnie zwyzywali od noobów, bo jakiś idiota mi wlazł pod lufę i niestety dostał kulkę ode mnie.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ale dzieci Neo trzeba z całej siły tępić, wyśmiewać i prześladować... może się nawrócą ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

ja takich poprostu podjezdam od dupy i mu kulke wsadzam (nie bede sie bawil z dziecmi) bo tak naprawde te osoby maja po 11-13 lat mysla ze sa przed monitorem to moga wszystko, nawet im nie odpisuje poprostu zalatwiam to po swojemu 2 raz mnie nie wyzwie wrecz przeciwnie bedzie omijal dalekim lukiem:)

Opublikowano

To jak na razie jest nic dość często jest tak ze osoby posiadające 8-9 tier a nawet dobrze grać nie umie miałem kilka sytuacja co taka osoba lamiła aż skoda patrzeć.Wyzwiska hmmm tez były ale to zawsze jak IS-7 jadę 80% graczy myśli ze to czołg nie do rozwalenia ale są w błędzie IS jest czołgiem stajennym i aby był skuteczny musi mieć z 2-3 czołgi pomocnicze

I tak w Wot praktycznie już nie gram bo się ponudziło i losowanie bitem jest dość poryte tak samo czołgi Niemieckie Np Maus strzelałem z Golda w Dupe a tu NIe przebiliśmy pancerza ^^ .Zobaczymy jak wejdzie patche 7 i co dadzą te kamuflaże możne polepszy to grę

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Nie tylko lekki, TD'ka wymanewruje nawet medium ^^.

I ciężki rusek ;) Ja osobiście potrafię zablokować TD, IS i IS-3(chociaż tym to tak dobrze nie idzie ;))

1335991896-U274919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...