Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MAPA] Open Sky 1.0

CeC

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam!

Chciałbym Wam pokazać moją mapkę survival o nazwie Open Sky.

Screenshoty:

20111111012658.png

20111111012716.png

20111111012725.png

20111111012803.png

Cele mapy:

1. Doprowadź trawę do wyspy.

2. Zrób fabrykę cobblestone'a.

3. Zrób farmę zboża.

4. Zafarbuj wełnę na każdy kolor. (Barwniki są na wyspach.)

5. Zbuduj domek.

6. Zrób 4 pochodnie.

7.Zbuduj monster spawner.

8. Zdobądź mięso świni.

Download:

Skan:

openskyskan.png

openskysyg.png
Opublikowano

Masz tu skana

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7a09935b9a0f6d7f134e3121c5d18d9bfb25eb6374fed1b416ddad170c3be82d-1320999325"]http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7a09935b9a0f6d7f134e3121c5d18d9bfb25eb6374fed1b416ddad170c3be82d-1320999325

YNnkt.png

BHlbl.png

by

Baksiu

I am a Brony. Deal with it!

Opublikowano

Nie lubię strasznie takich map, ale ta jest jakaś dziwna . Wszystkie inne , które widziałem były na tym samym poziomie , a tu są na różnych . Nie pobiorę, ale masz lajka ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

@CeC Refresh robi się co 24h

A co do mapy dobrze zrobiona ale za mało zadań (jak dla mnie)

Łap lajka

YNnkt.png

BHlbl.png

by

Baksiu

I am a Brony. Deal with it!

Opublikowano

Bardzo dobry escape. Podobają mi się takie, coraz więcej jest bez nieba. Powiedz mi, ile czasu Ci zajmuje robienie takiego czegoś?

1321109413-U391680.png
Nowicjusz
Opublikowano

Bardzo dobry escape. Podobają mi się takie, coraz więcej jest bez nieba. Powiedz mi, ile czasu Ci zajmuje robienie takiego czegoś?

Ja tą mapkę zrobiłem ze sky blocka tak więc mało chyba godzinę [ To nie jest Escape tylko Survival :) ]

openskysyg.png
Opublikowano

Hmm nie podoba mi sie. Dodaj wysp wiecej i troche ogarnij mapke. Pisze z psp sory za brak polskich znakow.

Nie ma ;(

Opublikowano

7.Zbuduj mob spawner - zadanie nie realne :) Jak co to najwyzej mob trapa. Mob spawner to taka "klatka" i w srodku jest potworek :)

misja z 4 pochodniami - dla czego tylko 4 a nie 20? Przecierz to nie problem.

Ogolem mapa fajna ale ktociutka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie się nie podoba, bo jest taki nieład, a te wyspy takie dziwne i wogole się to coś nie kleji, ja zrobię lepszą mapę to dam na MPC, za chęci łap lajka ;p

[Jak mi się bedzie chciało to zrobię podobną mapę może za kilka dni :)]

Zbieram Like ^^

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie survivale, które teraz powstają są jakieś nie ambitne. Słabe, krótie zadania. Nie chodzi o to, żeby mapke zrobić w 5 minut na "odpirdziel". Większoś z nas pamieta mapki, w które trzebabyło pokrać kilka dni, aby ją ukończyć - to był prawdziwy survival. Ta mapka wygląda mi na maksymalnie 2 godziny. Postaraj się bardziej przy tworzeniu kolejnego srvivalu.

cj552_14mxpnc.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...