Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomórzcie Z Newlongju

tomek3221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wszystkie pliki oprócz ĐÂÁúľÔ to jest te uruchomienie a właściwie mam na płycie ale jak kopiuje to taki błąd

To jest ukryta treść, proszę
jeśli mozecie wyślijcie mi link do pobrania albo wyślijcie na e-maila [email protected] odpowiedzcie na postem ale też na e-maila lub GG 11477682 a inaczej nie da sie go uruchomić.

P.S jak chcecie sie zarejestrować na newlongju to wejdźcie na www.newlongju.cn tam na dole na brązowym pasku dajcie na prawe krzaczki i będzie rejestracja jako numer wpisać 510321198502240018 a jako imię 達米安 inaczej nie zadziała

Opublikowano

to nie jest wina zalacznika tylko to zjebane forum tak dekompresuje

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

nom ja wtedy miałem problem ale juz rozwiązałem to była wina tego ze ten plik jest zawirusowany ma trojana.

bo ja tego nie instalowałem tylko mi kumpel dał płytke pliki były luzno ale wszystkim innym działało mam pecha .

a jeszcze nie moge instalki pobrać bo jak pobieralem z chomika i megaulpodat to pisało ze zajmuje 504 mega a skończyło mi sie pobierać na

444 mega jak nacisne to wyskakuje błąd jakkaś linijka byle jakich znaków np żądąęxśxąwóqbge tylko ze były troche inne

pomózcie dajcie link do normalnej instalki albo napiszcie na e-mela jest tam wyrzej

• Dodaj nową pozycję...