Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwer Hamachi

przemommz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i bardzo dobry poradnik :] ale moglbys dodac zmiane ip ;] bo beda sie borykac z tym problemem ;]

Ps.:Popraw blad "i z importowanie bazy która jest w PACZE"

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Siema

Mam problem robie wszystko jak jest napisane w poradniku, ale kiedy odpalam login i gameserver to sie tam laduje i na samym dole zamiast wyskakiwac Last chaos ep2 cos tam cos tam to wyskakuje [error] zadany adres jest nieprawidlowy w tym kontekscie

robilem serwa na versji 301 czy to ma cos do rzeczy ?

co z tym zrobic pls help :]

Opublikowano

Cos na 100% zle robisz ja nie mialem takiego problemu ... napisz co dokladnie pisze moze pomoge

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

A jakieś linki do plików? Bardzo bym prosił.

Potrzebny, jest client jakiś żeby to odpalić?

Jeśli tak to czy musi być spachowany?

i o co chodzi z phpmyadmin ?

Opublikowano

Dzięki, postaram się coś zdziałać.

Powiedz mi jeszcze tylko jakiego klienta gry potrzebuje? US'a ? Spachowany w 100%?

Opublikowano

Ostatnie chyba już pytanie, które czynności trzeba, powtarzać przed każdym włączaniem serwa?

Zrobiłem wszystko i wyskakuje failed to connect login the serwer.

Opublikowano

sorry ze dopiero teraz odpisuje ale mi net padl na troche, ale taki to problem

Podmieniam wszystko co jest w poscie i zastepuje swoim ip z hamachi tam gdzie trzeba zmienim sl.dta data mysql wlaczona, ale gdy wlaczam login serwer to wyskakuje

ERROR zazadany adres jest nieprawidlowy w tym kontekscie, tak samo sie dzieje gdy wlaczam gameserver

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam jeszcze problem z net frameworkiem czy coś takiego . Chcę uruchomić , ale mi error wyskakuje odnośnie tego ;/ co mam zrobic ?

Jakiś problem ? ;x

Thanks you : )

Opublikowano

A mi ktoś wkońcu pomoże??Gdzie są te pliki logiinserv.cfg PLIS POMOCY !!! DAJE LIMIT + I 5 !!!!!!!!!!!!

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

@up wchodzisz w ten localhost naciskasz zakładkę importuj czy import, wybierasz tam przeglądaj lub wybierz czy coś innego i wybierasz plik tekstowy database jest w emulatorze czyli te loginserv gameserv to powinno być z tymi plikami, to wszystko pisze, w tych czterech tutach ja osobiście je przeczytałem i już coś umiem.

Mam jeszcze problem z net frameworkiem czy coś takiego . Chcę uruchomić , ale mi error wyskakuje odnośnie tego ;/ co mam zrobic ?

Żeby uruchomić gameserv i loginserv trzeba mieć przynajmniej NET. Framework 3.5 lub nowszy pobierz sobie.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...