Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra strasznie sie przecina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam budowniczych.Ściągnąłem teraz wersję 1.8.1 i po zarejestrowaniu wybrałem sobie opcje singleplayer na spróbowanie.Okazało się że gra strasznie się przecina i nie wiem czym to jest uwarunkowane.Komp na pewno spełnia wymagania sprzętowe ale nie wiem czy moje łącze wyrabia.Mam łącze CDMA 1mb Orange i internet dośc ładnie chodzi jak na wieczory,przeważnie w granicach 20-60 kb/s a w dzień około 60-100.Pingi są na normie (poniżej 100 ms).Pierwszy raz gram w Minecrafta.Pozdrawiam.

Opublikowano

Na poczatku jak stworzysz mapke to zawsze tak jest.... Mapka sie generuje.... Poczekaj chwilke a mapka w zasiegu wzroku wygeneruje sie... Jak idzesz dalej tak samo...

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Parametry:

Celeron 3,06 ghz, 2,5 gb RAM,d ysk twardy 80 gb i karta graficzna ATI radeon 3650 .

A i z jakiego tutoriala jest najłatwiej sie nauczyc obsługi gry?

Opublikowano

Wziąłem softa od kolegi który ma słabszego kompa i jemu doskonale chodzi bez problemów i mi wraz sie tnie,format był robiony kilka miesięcy temu.pousuwam te dodatki do javy zobacze moze pomoze.