Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jaki serwer metin2 PL powrócić?

serekk11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Myśle nad powrotem do Metin2PL, ale nie mam pojęcia, jaki server wybrać. Interesuje mnie server z niskimi cenami, ale z w miare dużą ilością graczy.

Zaproponujcie jakiś server, dam lajka. ^^ BTW. Zaczne całkiem od nowa, mógłbym liczyć na troche kasy na poty i eq+6 na start?

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest s25 - ceny w wolnym tempie spadają a ilość graczy jest największa , na ch2 ciągle jest BUSY więc lajtowo tam pograsz

:)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano
BTW. Zaczne całkiem od nowa, mógłbym liczyć na troche kasy na poty i eq+6 na start?

Nie prosimy o eq :)

Najlepiej graj na s25, najnowszy serwer, najniższe ceny, dużo osób gra(W tym dużo noobów) :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Metin2US, zapraszam :D Niskie ceny dużo Polaków prawie 0 hackow !

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

s25, najniższe ceny, dużo ludzi, handel się kręci, zaczynaj dzisiaj, bo jest pomocnik zdarzeń, 50% exp i drop szkat. Łatwy zarobek.

Insectoman

Opublikowano

na syriuszu an ch2 przeciętny komp nie uciągnie :D jak tam po całym m1 sklepy są że moj komp to aż sie trzęsie :D polecam od s20-s24

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Pomocnik
Opublikowano

polecam s20 mogę ci ufundować eq+6 początkowe ewentualnie do 10 lvl podexpić

Opublikowano

1. To, czy uciągnie komputer, czy nie mnie nie interesuje.

2. Nie odpowiadajcie nt. Metin2US, Metin2SG i innych globali, ponieważ tam już gram. =) Interesuje mnie powrót na PL'a.

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, prosze o zamknięcie tematu.

@Edit: Dla jasności - konto serekk11 jest mojego brata, pisałem z niego wcześniej, więc prosze o zamknięcie topicu. ^^

WolfTeamPL player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...