Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]console commands

Aquaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proste pytanie. Czy istnieje polecenie wpisywane w console command, żeby wyeliminować czas między zabiciem bossa a pojawieniem się okienka "battle cleared". widziałem polecenie przesuwające w czasie o daną ilość minut ale nie działało. Ma ktoś jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Czyżby czekanie między zabiciem bosa a tablicą z wynikami jest tak żmudne ? Z tego co mi wiadomo czegoś takiego to ja w żadnym bocie ani w innych nie widziałem.

Opublikowano

Przejechałem listę komend z ctrl f na słowie "end" i jedyne co może być to sprawdź to "sv_cacheencodedents" (Nie mam pojęcia czy to do tego ale tylko to mi się wydaje, że ma szanse.) Ale raczej nie, co szkodzi spróbować ?

Opublikowano

Poczytałem tak posty u ludzi co mają z konsolą dużo wspólnego bo ją zrobili. Komendy typu give_ap, item nie działają. Tak samo nie znalazłem wzmianki na temat skipu czasu między zabiciem bosa a tabelą końcową.

Opublikowano

nawet się nie łudzę, że tego typu komendy mogą działać.

host_timeplus 120 - Jumps your client 2 minutes forward in time, useful for town campfire buffs and waiting for bosses to spawn.

to jedyne co znalazłem ale niestety nie działa. Zobaczymy cyz może ktoś inny coś wie na ten temat.

Opublikowano

Mam proste pytanie. Czy istnieje polecenie wpisywane w console command, żeby wyeliminować czas między zabiciem bossa a pojawieniem się okienka "battle cleared". widziałem polecenie przesuwające w czasie o daną ilość minut ale nie działało. Ma ktoś jakieś inne pomysły?

Osobiscie juz praktycznie w tą gre nie gram, tylko puszczam boty. Mam ich na komputerze naprade sporo ale zaden z nich nie przyspiesza pojawiania sie tej tabelki. Jest to uciazliwe ale nieda sie nic zrobic... ; )

Opublikowano

Żaden nie przyśpieszy skoro nikt nie zna komendy chyba, że masz bota bez konsoli jak tak to napisz jeśli możesz, z chęcią się pobawię.

Opublikowano

God to nieśmiertelność ohk one hit killer to nie ma prawa wpłynąć na czas między zabiciem bossa a tabelą końcową.

Opublikowano (edytowane)

dziala wam bez problemu ? ale uzywam komendy na szyki start ze statku i na zmiane pozuiomu dungeona ze odrazu do bossa nie mowie ze chodzi o czas ale np jak zabije bosa to takei spowolnienei a jak mam wlaczonego to nawet bez uzywania zadnych komand na pominiecie lvl itp to czas nei spowalnia i nic z niego nie wypada

Edytowane przez michalbtm

1377531174_U173186.jpg