Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam dwa pytania.

1. Na którym poziomie iść w v2 ( Chce szybko wbić 61lvl ) - Mam 42lvl ale nie wiem czy nie dobijać 45 i dopiero wtedy iść

Gram surą WP Eq - Fms +9 sr 41 x2 kd +4,Upiorna zbroja +7 1,5k pż deff+4 Ucyhłki +4,Wyzywka+9,5kątna tarcza+9,Ebony+9,Srebrna+9,Naszyjnik 1,5k pż,Buty 1,5k pż.skile m2/3

2.Iść do V2 bez boja czy zaczekać aż zrobię boja?

Wbijałem już od 46 do 65 w v2 inna postacią, ale to był wojownik, teraz nie wiem jak jest z sura.

61 potrzebuje duchowa i lwia, aby była ładna kosa na metkach ( KU,KD,Kamienie ) w DT.

Czekam na wasze odpowiedzi. ;>

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

1.wątpie czy dasz rade surą, fms jak fms, ale skille troche słabo, dodatkowo jak na WP.

ja bym radził tak około 50, gdy już wbijesz 3 skill na m, najlepiej strach.

i niech twoje te skille m2/m3 podejdą najlepiej pod m6/m7/m8

2. lepiej zaczekaj na boja, zawsze mieć pewność i możesz czasem spotkać jakieś pt.

Opublikowano

1.wątpie czy dasz rade surą, fms jak fms, ale skille troche słabo, dodatkowo jak na WP.

ja bym radził tak około 50, gdy już wbijesz 3 skill na m, najlepiej strach.

i niech twoje te skille m2/m3 podejdą najlepiej pod m6/m7/m8

2. lepiej zaczekaj na boja, zawsze mieć pewność i możesz czasem spotkać jakieś pt.

Hmm.

Sura lepsza od wojownika. Wojownikiem brałem po dwie grupki, a skile też były na m2.

Chociaż brać po dwie grupki, ale ogarnął bym.

Ale nie wiem na levlu ktorym. 50? Co ty za dużo wbijania na bo ;d

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Człowieku ja na 42 z takimi skilami poszedłem tylko, że eq 3 razy gorsze miałem, mimo to dawałem rade i fajnie było. Rób boja, w międzyczasie skile podkuj. Musowo buff (ok. 30lv zacznij go expic w v2). Eq w porządku. Czyli jednymi słowy coś dla kogoś z bojem i bufem ;> PS. z takim zestawem co napisałem 2-3 grupki na początek weźmiesz, a to jest ok. ~2-5% w pt z buffem. Mam nadzieję, że pomogłem.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Jak zrobisz bony na hp to możesz spróbować na 45 , lecz za pewne z buta nie dasz rady. Zrób boja albo ciśnij z marmurkami.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak zrobisz bony na hp to możesz spróbować na 45 , lecz za pewne z buta nie dasz rady. Zrób boja albo ciśnij z marmurkami.

z marmurkiem? Co ty, ja na 46 na dodatek wojowniczką z buta jechałem i od 58 z boja a i tak z boja mi nie wychodziło to dojechałem z buta.

Człowieku ja na 42 z takimi skilami poszedłem tylko, że eq 3 razy gorsze miałem, mimo to dawałem rade i fajnie było. Rób boja, w międzyczasie skile podkuj. Musowo buff (ok. 30lv zacznij go expic w v2). Eq w porządku. Czyli jednymi słowy coś dla kogoś z bojem i bufem ;> PS. z takim zestawem co napisałem 2-3 grupki na początek weźmiesz, a to jest ok. ~2-5% w pt z buffem. Mam nadzieję, że pomogłem.

Dzięki. ;) . No ja też na 46 jechałem , ale teraz surka i wgl inaczej.

Dzięki all za odpowiedzi.

Do zamknięcia!

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Moim zdanie dobij sobie większy lvl aż wbijesz tornado na M no chyba że w to nie pakujesz więc idz tam na 46-48 + Buff i z twoim eq spokojnie uciągniesz 2-3 grupki szponów.

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Po 1 Oddaj Pamiąki

Po 2 Wbij skille na m7 minimum... to wp nie body księgi to grosze a zarabianie banał

po 3 Zrób militara bo mnie oczy bolą jak ludzie idą do v2 bez przygotowania a potem płacz.,,Mam słabe skille'', ,,Nie mam militara'',..Omg padłem w pvp bo skille i biolog słabo stoi...''

Opublikowano

Hmm.

Sura lepsza od wojownika. Wojownikiem brałem po dwie grupki, a skile też były na m2.

Chociaż brać po dwie grupki, ale ogarnął bym.

Ale nie wiem na levlu ktorym. 50? Co ty za dużo wbijania na bo ;d

Czemu BO ?:D To juz lepiej idz do v1 jak bez boja i tam sobie wbij ten 52/53 zeby bylo x3 conajmniej m6 :P
Opublikowano

moim zdaniem 50lvl pamiatki skille przynajmniej m6,i obowiazkowo bojowiec.Najlepiej max HP ile sie tylko da i wtedy nie masz o co sie bac expienie lajtowe

Opublikowano (edytowane)

Idź na 50 aby mieć zrobione pamiątki, skille m5+ i boj oczywiście.

Dużo hp i buff.

Dobre zarty, ja mam tyle czekać. -.-

------------------------------------------------

Wczoraj 11.11.11 wbiłem 51lvl, dobiłem od 42 do 52 na bo.

Od 52 pójdę do v2, byłem zobaczyłem ogarniam trochę.

Po 1 Oddaj Pamiąki

Po 2 Wbij skille na m7 minimum... to wp nie body księgi to grosze a zarabianie banał

po 3 Zrób militara bo mnie oczy bolą jak ludzie idą do v2 bez przygotowania a potem płacz.,,Mam słabe skille'', ,,Nie mam militara'',..Omg padłem w pvp bo skille i biolog słabo stoi...''

Nie robię konta do pvp. -.-

Czemu BO ? :D To juz lepiej idz do v1 jak bez boja i tam sobie wbij ten 52/53 zeby bylo x3 conajmniej m6 :P

M6 na v2? Śmieszne .

D O ZAMKNIĘCIA!

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...