Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chodzi o to ze mam passy do takie Lvl 75+ eg 5 bon ogólnie pro elo elo tylko ze znam tego kolesa , i on pujdzie na policje jak coś zniknie .

A więc co mam zrobić zeby mieć to eq Mój pomysl jest taki zebym ukradł itemy i zrobił bana na zawsze lub kilka lat ale nie wiem czy to dobry Pomysł i niewiem jakiego hacka uzyc zeby był ban POMOCY

Opublikowano

Nawet nie próbuj tak robić :) . Będziesz miał problemy . . . Polak zawsze zajebie . Naucz się tolerancji do roboty innych .

Opublikowano

Najzwyklejsza głupota. skoro znasz właściciela tego konta to zwyczajnie poproś go czy może ci pożyczyć te itemy. Jeżeli się zgodzi to ich nie sprzedawaj tylko z nich korzystaj. a jeżeli tak bardzo chcesz ukraść te itemki to proponuje najpierw przelać te itemy kiedy będziesz wiedział że właściciel nie ma dostępu do zalogowania się. a następnie zmiana hasła. nie ma co kombinować z banowaniem gdyż szkoda postaci.Następnie pozostaje tylko dobre wytłumaczenie się dal tej osoby, że ktoś włamał się na to konto a ty nie znałeś pasów.

Opublikowano

chcesz jeszcze okradać kolesia, który dzieli z tobą konto, na które poszły realne pieniądze?

człowieku doceń to co masz, nic nie kombinuj, tylko korzystaj.

Opublikowano

chcesz bana? to wyzywaj na wolaju GM, za czity nie dostaniesz, chocbys czitowal na oczach gma:p

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano (edytowane)

up prawda ja na bocie 4 konta do 75 wyexpilem 24/7 bot i bana nie ma a za wulgi ban odrazu :) za haxy to jedynie fb :)

Edytowane przez Popielnik
Opublikowano

Jak znasz gościa, to go nie okradaj, bo to szczyt chamstwa :D , ale jeśli już koniecznie chcesz być taką mendą to po prostu przerzuć eq przez ziemię na jakąś inną postać na innym mailu i odpal na tej okradzionej fishbota bez blokowania HS. Ban szybko poleci, więc gość się nie skapnie że coś zginęło, bo nie będzie mógł się zalogować na zbanowane konto. Zastanów się tylko czy na prawdę chcesz zniszczyć czyjąś pracę dla własnej korzyści, zwłaszcza że znasz tę osobę w realu :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja jak bym ukradł jakieś pro konto i itemki pro 5 bon to potem bym żałował ze takie coć zrobiłem ze zniszczyłem kogoś bardzo trudną prace,nie bierz tych itemków gość sie załamnie w ch*j :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...