Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost/y

WINman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam na wydanie 2.750 pkt. Boost. I nie wiem co mam kupic. Doradzicie mi ?. :). Chce samocho ktory szybko jedzie i dobrze lapie zakrety ale i dobry jest tez w ucieczkach .

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj wyjdzie prawdopodobnie kod na 1000 boostów więc zaczekaj bo za 3750 na pewno coś lepszego się znajdzie :-)

Śledź forum :D

jLRw2A6.png

Opublikowano

Dzieki za szybka odpowiedz. Ale znajac moje szczescie to pewnie nie znajde tego kodu :P. Moze ktos wsadzi na MPC. :). Dzieki pozdrawiam .

I jeszcze jedno,, ;c. Wytlumaczy mi ktos co to jest t1, t2, t3 ?

Opublikowano

Dzieki za wyjasnienie :). I mala poprawka co do 1 postu . po obliczeniach bede mial 6.750 boost. Co proponujecie :)?. Myslalem nad Bentleyem ale nie wiem czy bedzie dobry do wyscigow i do poscigow. Piszcie .

Opublikowano

Do pościgów z policją,jak najbardziej ale na wyścigach nie masz szans.

Proponuje wziąć Lamborghini Murcielago - bardzo dobre osiągi i sterownośc.Z policją też dobrze sobie radzi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

a tobie dziala barabaszek ?

ja mam czarny ekran ;p

wwgh.png

Opublikowano

komu leci live a kto ma czarny ekran pisac !

wwgh.png

Opublikowano

spoko mnie juz wkur... pomalu xD

wwgh.png

Opublikowano

Witam!

Live jest offine

"we just changed a few things. Should be live soon. I hope"

"Zmieniamy kilka rzeczy, niedługo będziemy z powrotem na żywo. mam taką nadzieje"

Opublikowano

barabaszek znowu ooffffff kurwwwwww czarny xD

wwgh.png

Opublikowano
xD ja mam czarny ekran i nic niewidac ani glosu nioc kurw

wwgh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...