Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kBotem

DwarfMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma to jak screny robić frapsem , widziałem wiele rzeczy ale takiego czegoś nigdy w życiu ....

Kbot jest poprostu wyłączony i tyle ?

Opublikowano

Jak sama nazwa wskazuje licencja jest aktualizowaną czyli wyłączony albo coś aktualizują

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Po pierwsze nie robiłem frapsem, bo by ukryło lość fps-ów, po prostu Print Screen i Paint, a po drugie kiedyś jak kBot był niby Offline ( na kbotik.com ) to i tak działał, a teraz już drugi dzień nie działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Biobot też wyłączony pbdo też chyba bo teraz bany się posypały i niby bp skanuje konta i prawie wszystkie boty wyłączone

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Zgadza się ? wszyscy użytkownicy tak mają od wczoraj a raczej od ponad miesiąca. Kupiłeś tak jak większość crak IBot?a czyli KBot i jesteśmy w czarnej d?e mnie osobiście zaczyna to wq? ć

Opublikowano

Zgadza się ? wszyscy użytkownicy tak mają od wczoraj a raczej od ponad miesiąca. Kupiłeś tak jak większość crak IBot?a czyli KBot i jesteśmy w czarnej d?e mnie osobiście zaczyna to wq? ć

Mnie też... A tak wgl. to po ile jest IBot??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie też... A tak wgl. to po ile jest IBot??

Jakieś dziwne pieniądze czyli kiedyś to było 100 USD za dożywotnią licencję a obecnie minimalnie to 9.87 USD za 30 dni bez GG lub 49.34 USD za 150 dni z GG

Co najgorsze nie ma do niego obecnie darmowego crack?a ? albo nie jest umieszczany na żadnym znanym mi forum

Wielu czołowych użytkowników tego forum i innych zajęło się dystrybucją a raczej sprzedażą botów i innych wspomagaczy a więc w ich interesie jest tępienie piractwa ? tylko jakiego piractwa??? Boty w grach są zakazane a więc nielegalne ? najlepszym przykładem jest Kbot crack Ibota a o nim na forum aż huczy. Fajne teksty znalazłem na stronie bota PBDO-bot że bot nie może być za darmo bo za pracę należy się zapłata - to co mają powiedzieć twórcy Dark Orbit? Kolejną sprawą są ceny jakie próbuje wyłudzić BP od użytkowników a wraz z nimi twórcy botów?. Najdroższą grą w historii jest Grand Theft Auto IV gdzie twórcy wydali na nią 100 milionów dolarów - do kupienia oryginalna na Allegro za poniżej 100 zł. ? nie pamiętam po ile była w EMPIK?u ale na za 100USD jak chce twórca Ibota za bota która wspomaga grę!!! Tyle kasy to nie wydał nawet BP na zrobienie i poprawki do DarkOrbit

Osobiście pracuję i zarabiam ale nie po to by ładować jakąś większą realną kasą w wirtualne waluty gry czy inne pierdoły ? staram się zachować zdrowy rozsądek a tu wylewam tylko swoje żale

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...