Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ostrzeżenie od nexona dla wszystkich hackerów

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w końcu wyeliminują tych popaprańców z hakami i bedzie spokój

widze co piszecie na temat tego ostrzeżenia, uważacie że nie są w stanie nic z tym zrobić i tu sie mylicie może was nie pociągną do odpowiedzialności karnej ale waszych rodziców tak i to nie bedzie tam jakeś upomnienie tylko kary finansowe.

mówię ty o takich sumach że prowident nawet wam nie pomoże jeżeli nexon uzna że przez twoją ingerencje w gre zostały uszkodzone jakiekolwiek pliki to wtedy oni zaczynają działać w następujących fazach :

1. Zlokalizowanie źródła usterki

2. sprawdzenie co mogło wywołać awarię

3. jeśli program nie znanego typu to skanują SERVER LOGI

4. Namierzają adres IP i

5. Przekazują sprawę Policji do Przestępstw Internetowych

6. Policja wpada ci na chate o 06.00 rano i jesteś załatwiony

7. nastepnie są zliczane szkody które wyrządziła twoja ingerencja w system

8. Nałożenie grzywny na osobę pełnoletnią lub prawnego opiekuna

Chcecie to wierzcie lub nie znam osobę która włamała się na stronę własnej szkoły i pozamieniała tylko nazwiska i dopisała pare obelg na pracowników placówki (Nauczycieli)

a rodzice do tej pory spłacają grzywnę w wysokości 35.0000 tysięcy złoty

wiem o tym bo osoba która się tego dopusciła jest z mojego otoczenia i koles ma nasrane w życiorys a miał być programisto lub analitykiem

a teraz szuka prac sezonowych właśnie w tej chwili pomaga sąsiadom w porządkowaniu trawników i posesji bo nie ma na życie

Opublikowano

@up z tego wynika że nexon zepsuje wam życie "bo cheatujecie"

7. nastepnie są zliczane szkody które wyrządziła twoja ingerencja w system

No to ciekawe jak oni to będa naliczać za 1 kill na hacku 1 złotówka?Może za zainstalowanie np. gordona i hackowanie wlatuje 10.000zł odrazu ^.-....

Jeśli mieli by każdej policji przekazywać dane to by zamiast gry stali sie internetową policją przecież nie tylko my Polacy gramy w CA równierz tzw "naród żydowski" Niemcy włochy i wiele innych moim zdaniem no Rly a włam na szkolą strone to co innego (1 osoba) a hackerzy? wiele tysiecy niewiem moim zdaniem nic z tego nie będzie..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Czytając regulamin nic nie znalazłem dotyczące odpowiedzialności karnej :) Była tam tylko nadużywanie ich marki, która grozi likwidacją.

Opublikowano

sebek poniosła ciebie fantazja po pierwsze co z vip hackami server Logi go nie wykrywają po drugie policja w Polsce jest taka a nie inna i wątpię żeby któremuś chciało się o 6 rano do mnie przyjść bo hackuje w jakieś "durnej grze" a po trzecie mylisz pojęcia gościu dokonał włamania na stronę szkoły mają jednego winnego a nie tak jak tu połowa społeczności Ca. A po czwarte jeżeli twoja teoria spiskowa jest prawdziwa do CA przestanie się rozwijać bo nexon zacznie bawić się w detektywów i zamiast grę usprawniać zajmą się namierzaniem hackerów a za tym idzie ze uczciwi gracze przestaną grać bo po co grać w grę która stoi w miejscu:)

tomek : 21 lat już od 18 roku życia sam za siebie odpowiadasz;)

Opublikowano

Dalej się dzieci podniecają motyla noga ale przynajmniej wiem z kim na tym forum subforum można poważnie porozmawiać Tak pójdziecie śedzieć pamiętaj że jeżeli nie skonczyłeś 21 roku życia to rodzicie za ciebie każdą kare płacom dlatego nie hacój lol :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...