Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Totalna zwiecha

dominus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zmieniałem płytę główną wraz z procesorem i ramami, wcześniej miałem 1-rdzeniowy procek i 2gb ram, karta graficzna 7300 gt, i cod 4 chodził, że aż miło, od momentu zmiany płyty, procka na 3 rdzeniowego i ramów, CoD4 po ok. 1 minucie gry zawiesza się totalnie, nic nie działa ctrl+alt+del, alt+f4 również nic nie daje, konieczny reset kompa. Mój kuzyn miał taki problem po wymianie karty graficznej na lepszą. Inne gry normalnie działają.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Reinstalowałeś grę? Czy zostałeś ze starym HDD ? Jeśli nie to:

- Musisz usunąć twój config, ponieważ gra nie przystosowała się do nowej specyfikacji komputera, znajdziesz go w Call Of Duty 4/main/players/twój nick/.

2. Spróbuj mój sprawdzony sposób na przypadki zmiany karty graficznej:

- Ściągasz tę dll'kę:

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

I wklejasz do głównego folderu CoD4.

3. Spróbowałeś ze starszymi sterownikami ? Jeśli nie to:

- Poszukaj na google starszych sterowników, niestety nie mogę ci pomóc, bo nie wiem jakie masz aktualne. Odinstaluj najnowsze i sprawdź ze ściągniętymi. Robisz to na własną odpowiedzialność.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...