Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Bug/Mod/Hack podczas gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając dzisiaj na Oil Rig pod koniec mapki pokazały się miniguny .

Każdy mógł sobie wziąść i nim nakur#iać .. zobaczcie ..

Nie mam żadnych modów / hacków itd. nigdy nie miałem .

pod koniec mapy się to pokazało . -.-

beztytuurml.png

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

to jest VIP hack od GameAnarchy, możesz respić bronie jakie tylko zechcesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Up nie chce spamowac może zrobić/cie tut"ka jeśli pojawią ją się takie rzeczy lub coś takiego wiedz że to hack od game anarchy dostepny na stronie tej i tej itd.

co do tematu to tak jak inni

Jest to hack od Game Anarchy

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

teoretycznie jest to niesprawidliwa zagrywka z Twojej strony jesli podnosisz takie bronie i niby możesz liczyc się z bannem, ale prawdopodobieństwo ze go dostaniesz jest małe wg mnie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hmm... Ale nie zauważyliście, że na hacku da się tylko wyrzucać "Czarne" Miniguny, które są tylko dostępna na FT? Ten za NX ma srebrne lufy...

Opublikowano

słyszałem ,że podobno nie dostaje się bana za to nawet jak sie podniesie bez speca ..

Tzn ... przeciez to nie jest mój hack i wgl . ktoś go uruchomił ,ale nie ja .. i ja niedostane bana ..

nawet jak bym byl bez speca -.-

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

Dla mnie kazda ciekawa osoba jak zobaczy tyle lezacych minigunow to podniesie sobie i sprawdzi go ale znajac nexona to i za to bana ci dadza :P jak za czyste konta daja to za to cos tez napewno xD

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

słyszałem ,że podobno nie dostaje się bana za to nawet jak sie podniesie bez speca ..

Tzn ... przeciez to nie jest mój hack i wgl . ktoś go uruchomił ,ale nie ja .. i ja niedostane bana ..

nawet jak bym byl bez speca -.-

No ten kto reportuje nie wie w 1000% kto rozrzuca miniguny na respie moze podejrzewać osobe z minigunem bez speca i ją zreportować Nexon widząc takie coś myśle że bana walnie bez litości wkońcu nie wykryje kto hackował poniewaz GA nie wysyła logów.To jest CA skomplikowane.. Najlepiej grać normalnie widzisz hackera wychodzisz i tyle co w tym trudnego...

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.