Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowe Scinki

bielka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gdy już jestem zalogowany do gry, bot normalnie działa postać biega itp. to wystepuje u mnie zjawisko takich krótkich sciek gry, jest to troche irytujace, ale nie w tym problem, poniewaz z kazda godizna bootwania te sciki sie wydluzaja, az wkoncu gra sie zacian i msuze ja wylaczyc, mial ktos keidys taki problem ?

Opublikowano

Ja miałem ostatnio problem taki ;) reinstal zmniejszył mi lagi ale miałem i tak ale mniejsze xD wiec wyłączyłem neta na 1h i nie miałem mi to zawsze pomaga na ścinki czy częste dc ... spróbuj morze pomoże ...

fpzjh9g48chrp63c8am_thumb.png

"W silka się nie gra w silka się loguje "

r26msiojm83iedjs6475_thumb.jpgPaint The Best ! oraz Silk xD

fa3srwbjspmvae0d5z6n_thumb.jpg

http://demotywatory.pl/2032 << "Oni zondzom UWAZAJCIE !!! "

Opublikowano

Wersja, zawsze najnowsza, a modemu nie bede wylaczac bo botuje 24/7, sugerujesz reinstala ? Moge sprobowac... pobrobuje inne sposoby

Opublikowano

@UP 2x Sry

Widuje coraz wiecej osob , ktore na koncu wypowiedzi maja "Jesli pomoglem daj 5*" ...

Jesli pomogles to da , jesli nie to nei da . Takie moje poglady .

Kiedys uzywalem srokinga . Jest tam w zakladce Others -....+ CPU . Poproboj z tym moze troche . Moze takze uda sie z priorytetem bota / silkroad .

20358.gif
Opublikowano

Tak, tez zauwazylem tych delikwentow ktorzy ciagle zebrza o 5, niestety w.w delikwent mi ine pomogl a problem rozwiazl program Speed-X ktorego mozna sciagnac z tego orum

Do zamkniecia

• Dodaj nową pozycję...