Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z logowaniem na PL1

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grze mam inny nick niż na forum, więc odpada, może za tego buga z uridium na minus albo kredkami dostałem perma? Jak usuwają konto to chyba nie mógłbym wysłać do siebie pasów, których zapomniałem. Jak dostałbym perma to by napisali?

Tak ja dostawałem co 7 dni e-mail od supportu że " Konto zostało permanentnie zbanowane i usunięte z DarkOrbit za nieprzestrzeganie regulaminu "

a na samym dole " dziękujemy za wybór naszych gier " cóż za ironia

raz udało mi się zalogować do konta zanim zdążyli usunąć z FE ( to było kwiecień - maj ) została pchełka i puste konto

Opublikowano

@2x UP a nie pomyślałeś ze możesz nowe konto zrobić ? -.- I nie za bardzo rozumiem raz piszesz ze sprawdziłeś a 1 myślnik dalej że nie sprawdziłeś bo masz tylko jakies konto kolegi czy cos

Tak ja wyżej konto kolegi. Może dla osób czytajace wszystkie posty zobzczą ze nie chce mi sie pisacże to konto jest kolegi.

w5cNAHm.png

Opublikowano

Napisałem do nich i wchodzę w wysłane wiadomości i pod swoją wiadomością mam coś takiego (mam pocztę na gmail):

MIME-Version: 1.0
Received: by JAKIŚ ADRES IP with SMTP id literkicyferki.literkiicyferki.
JakieśCyferki; Dzień,
Data Godzina -Cyferki (PST)
Received: by JakiśAdresIP with HTTP; Dzień, Data Godzina -Cyferki (PST)
Date: Dzień, Data Godzina1 +Cyferki
Message-ID: <CADR=[email="[email protected]"]Jakieś[email protected][/email]>
Subject: =?ISO-8859-2?Q?costu=EA_si=EA_costam=E6?=
From: Imię Nazwisko <[u]TutajMój[/u][email="TutajMó[email protected]"]@gmail.com[/email]>
To: [email="[email protected]"][email protected][/email]
Content-Type: multipart/alternative; boundary=LiterkiiCyferki

Czy to jakiś error?

obraz24.png

Opublikowano

Napisałem do nich i wchodzę w wysłane wiadomości i pod swoją wiadomością mam coś takiego (mam pocztę na gmail):

MIME-Version: 1.0
Received: by JAKIŚ ADRES IP with SMTP id literkicyferki.literkiicyferki.
JakieśCyferki; Dzień,
Data Godzina -Cyferki (PST)
Received: by JakiśAdresIP with HTTP; Dzień, Data Godzina -Cyferki (PST)
Date: Dzień, Data Godzina1 +Cyferki
Message-ID: <CADR=[email="[email protected]"]Jakieś[email protected][/email]>
Subject: =?ISO-8859-2?Q?costu=EA_si=EA_costam=E6?=
From: Imię Nazwisko <[u]TutajMój[/u][email="TutajMó[email protected]"]@gmail.com[/email]>
To: [email="[email protected]"][email protected][/email]
Content-Type: multipart/alternative; boundary=LiterkiiCyferki

Czy to jakiś error?

Bardziej to wygląda na próbe dopasowania usera do poszczegulnego ID konta i / lub do e-mail'a z bazy danych

Opublikowano

Ja też mam problem z zalogowaniem na swoje konta. Na niektóre wbijam od razu, a na innych podczas logowania przy wyborze serwera lub przy kliknięciu OK na dziennym bonusie - wywala mnie spowrotem na stronę logowania 8S

Głupi suport odpisał że mam zainstalować starszego FlashPlayera xD - ale też nie pomogło <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...