Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa wersja i amunicja CBO-100

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis weszłem na stronke : test2.darkorbit.pl/spacemap/main.swf patrze a tu wersja 6.00:D I jeszcze jedno zauważyłem firma BP na jakas zgode czy co z

http://test2.darkorbit.pl/spacemap/main.swf

a to chyba niezbyt dobrze. I propo amunicji CBO-100 dzis na serwerze PL1 była z pół godziny ;) No to tyle. Pozdro

EDIT

Jest powrót do wersji 5.0 i nie ma juz tego czegos po lewej na górze ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuraw , jak zwykle. Wejde na kompa ze szkoły , to znowu jakaś nowosc ....

co do protected to jest to ze bp zabezpiecza swoie main swf

edit :

poszperałem w xml i już coś mam

Amunicja eventowo/footbalowa.

vcpa.jpg

Opublikowano

A jaka wersja była ostatnio? 4 ileśtam tak? Jak wprowadzą te 6.00 to duże zmiany się zapowiadają. ;)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@up @up2 każda amunicja i wszystko designu amerykańsiego i innych kupnych ma cenę w grze. Ta ammo akurat jej nie ma.

knsk.jpg

-----

dgpo.jpg

----

sbtg.jpg

Skreny z vb dot tego ammo.

Opublikowano

nie mozna bylo jej kupic.. byla tylko w oknie gry w laserach miedzy SAB a RSB.. wiec niewiadomo jaka cena.. a futbolowa moze bo miala ikone lasera bialo czarna:)

@up m.in. wlasnie te lasery zostaly zobaczone w oknie gry.. pbdo- bot przez 3 h nie chcial sie tez odpalic ale juz smiga..

Opublikowano

Gdy BP zablokuje " main.swf " to boty się niepołącza z mapą , co za tym idzie Iwan , Biolog i kto tam jeszcze robi boty

bedą musieli pomyśleć jak to obejśc , no chyba że ktoś uszkodzi " lekko " servery BP xD

Ave

@edit

@ down

tak szczerze ? to " Pożyjemy zobaczymy " ile razy BP już rzucało botuserom kłody pod nogi ?

najgrubsza kłoda to chyba był skrypt anty botowy xD i captha

Opublikowano

czyli trzeba kozystac ile wlezie:) swoja droga zastanawiam sie czy ruscy beda mieli problem z tym choc jak bp bedzie ten kindisoft robil pewnego rodzaju zapore to napewno bedzie trudniej i bedzie wojna z jednej strony na obejscie tej zapory a z drugiej na nie pozwolenie by dalo sie ja obejsc.. bp musi byc ciete na boty skoro takie kroki robi.. wiekszosc z graczy jest nieswiadoma ruchow bp, Ci zas co uzywaja troche botow i interesuja sie tym obserwuja co przyniesie nowy dzien.. czas pokaze czy te zabezpieczenie bedze warte swieczki..

Opublikowano

Gdy BP zablokuje " main.swf " to boty się niepołącza z mapą , co za tym idzie Iwan , Biolog i kto tam jeszcze robi boty

bedą musieli pomyśleć jak to obejśc , no chyba że ktoś uszkodzi " lekko " servery BP xD

Ave

@edit

@ down

tak szczerze ? to " Pożyjemy zobaczymy " ile razy BP już rzucało botuserom kłody pod nogi ?

najgrubsza kłoda to chyba był skrypt anty botowy xD i captha

To wtedy normalny gracz by się nie mógł połączyć ..

Bot nie loguje Ci się bezpośrednio przez main.swf, robi to tak jak gracz -.-

Opublikowano

Tu wasza amunicja

ammo_cbo-100_100x100.png

Wygląda jak piłka czyż nie?

Strzelanie piłkami, euro się zbliża =D

Na serwerach jest już ona wgrana, a przynajmniej grafiki :P

Dodatkowo jak to wygląda:

image1ec.png

footballAbsorber.swf

image1jk.png

footballLaser.swf

Opublikowano

@UP "strzelanie piłkami" xD to było dobre ;) a tak wogole to fajnie wygląda.

Zobaczcie z wersji 4.18 przeszło do wersji 6.00 i tylko tyle się zmieniło? hmmm chyba jeszcze coś jest

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@up niby czemu? Jak narazie zabezpieczają tylko wersje testowe, nie dziwie im się temu :P

Właśnie co do euro, byc może będzie event z nim związany i w nim będzie można zdobyć tą amunicje

Opublikowano

Wiem, że to na pewno nie ten post z czego przepraszam, ale jak wchodzicie na te serwery testowe ? ... Próbowałem tak jak w tutku ale mi nie wyświetla nic, tylko albo zieloną stroną, albo wogóle nie ładuje...

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...