Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

avastam antywirusa mam od 3 lat i dzisiaj zaczol widziec wirusa w patchu od metina 2 jak myslicie prawda ze wirus czy moze cos w avansie sie zjebalo?dodam ze jak chce wypelnic ze falszywy alarm t opodaje wszystkie dane i wypelniam kazde okienko a mimo to pisze ze nie wszystkie dane zostaly wypelnione i chujnia jest ;/

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Może zbugowany avans/avastam. Try reinstall, ; DD

albo masz kompa zawirusowanego :C. wtedy formacior

tak komp ma tydzien i poza graniem w metina 2 nic robionie nie jest i wirus omg wez sie puknij w czolo.do tego ze strony producenta avast pobieany wiec nie spamoj glupim odpowiedziami!!!!!!!!!!1

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Jak ściągałeś metka tylko z głównej strony, i nie masz żadnych syfów tj. hacki itp to avast świruje, wyłącz go i po kłopocie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak ściągałeś metka tylko z głównej strony, i nie masz żadnych syfów tj. hacki itp to avast świruje, wyłącz go i po kłopocie.

mam tylko metina i z oficjalnej acvasta tez z oficjalne i gram na laptopie gdzie jest gra tylko i antywirus.nawet gadu tam nie mam i na stronki nie wlaze ]

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

To usuń avasta i ściągnij innego antywirusa, ten wszędzie wykrywa syf.

mialem avg ale on widzial wirusy nawet w cragu gier ktory na 100% byl bez wirusa kiedys wiec ta opcja odpada.Ine antiry typu kasperski norton tak samo wykrywaja wirusa mi w patchu wiec chyba na serio cos nie tka z meriniem jest.zybciej odinstalowlame avasta i innego antywira zainstalowalem wiec sie nie gryzly na wzazjem.

Zbieram plusy!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...