Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie :) mogłby ktoś da najnowsze Date.pk part 1 i 2??? poniewaz gdzie sciagam z glownej stronyecsro.net wyskakuje mi prosze wlozyc drugi wolum czy jakos tak.Mogłby ktos pomoc ??

Opublikowano

Jakos cie zrozumiałem ;/ ... zajelo mi 5 sek h ttp://www.megaupload.com/?d=MB509T5B ... h ttp://www.ecsro.net/forum/showthread.php?tid=9688

fpzjh9g48chrp63c8am_thumb.png

"W silka się nie gra w silka się loguje "

r26msiojm83iedjs6475_thumb.jpgPaint The Best ! oraz Silk xD

fa3srwbjspmvae0d5z6n_thumb.jpg

http://demotywatory.pl/2032 << "Oni zondzom UWAZAJCIE !!! "

Opublikowano

Siemka.Mam pytanie :) czy Ecsro jest teraz online czy Offline?? Calyczas mam ze Offline i Ping po 1500

Prosze o pomoc

Ale jeszcze wczoraj normalnie dzialalo i zdazylem dobic 5lvl ;p a wiec co zrobic?? zmienic neta czy co??

teraz mam server Ecsro Online i ping po 235 ;/ To co tu jest nietak??? raz jest tak a raz tak ;/

Opublikowano
Siemka.Mam pytanie :) czy Ecsro jest teraz online czy Offline?? Calyczas mam ze Offline i Ping po 1500

Prosze o pomoc

wina neta.

z tego co wiem to tylko fembria chyba nie dziala

@edit

UZYWAJ OPCJI EDIT !

Opublikowano

a jaki najlpiej miec ping zeby ladnie sie logowalo itp??]

nikt niezna odpowiedz na moje pytanie??;(

Opublikowano
A co ma wspólnego ping z logowaniem?

do logowania nic...ale czasami jak bardzo duzy jest ping to cholernie dlugo pokazuje to cos tam reguresting...

a jak tak normalnie idzie to...

a ping masz duzy to nawet nei graj bo sie nie ruszysz z miejsca

Opublikowano

No ja niewiem ;/ A wy jakie macie nety ??Tzn.jakiego macie dostawce ze wam fajnie chodzi????

Opublikowano
do logowania nic...ale czasami jak bardzo duzy jest ping to cholernie dlugo pokazuje to cos tam reguresting...

a jak tak normalnie idzie to...

a ping masz duzy to nawet nei graj bo sie nie ruszysz z miejsca

A jak teraz mam ping od 250-350 mam sznase na zalogoanie sie do EcSro??

Opublikowano
A jak teraz mam ping od 250-350 mam sznase na zalogoanie sie do EcSro??

Szanse zawsze są, chociaż teraz niewielkie z powodu offu fembrii i vipa. Ustaw sobie budzik na 6:00 odpal bota, zaloguj się i idź z powrotem w kime. Ja przynamniej tak robie, wieczorem odprowadzam postac na spota, a rano tylko f6 i do łóżka ^^

Opublikowano
Szanse zawsze są, chociaż teraz niewielkie z powodu offu fembrii i vipa. Ustaw sobie budzik na 6:00 odpal bota, zaloguj się i idź z powrotem w kime. Ja przynamniej tak robie, wieczorem odprowadzam postac na spota, a rano tylko f6 i do łóżka ^^

Co to jest te F6 ??^^ sorry za takie pytania :) to jest bot???ze cos ustawiasz tam na F6 xD

Ps.Sorry za taki Spam :)

Opublikowano
Co to jest te F6 ??^^ sorry za takie pytania :) to jest bot???ze cos ustawiasz tam na F6 xD

Ps.Sorry za taki Spam :)

f6 uruchamiasz autoselecta w sibibocie, do tego auto reform pt i możesz spokojnie iść spać ^ ^

link do tematu

sibi