Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Custom map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy można mieć takiego moda w ca

Jak Macie linka dajcie Bo tam jest m134 minigun od speca m32 i airstrike napalm

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Jak widzę to jest zmodyfikowany trening jak narazie chyba takiego czegoś nie ma na forum. Kiedyś tam widziałem coś związane z ft modyfikacjami ale nie wiem czy to to.

Opublikowano

Piecu to co widziałes to tylko to ze możesz zamiast treningu mieć FT i grać je samemu

co do tego filmiku to w opisie filmu masz napisane ze moda znajdziesz na MP*H, więc tam poszukaj

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)
Kiedyś tam widziałem coś związane z ft modyfikacjami ale nie wiem czy to to.

nawet Lenart robił.

Siema czy można mieć takiego moda w ca

jasne że można(ofc. nie tak rozwiniętą, gdyż filmik jest z Lutego 2011, a przez ten czas wiele się zmieniło, pobierasz silnik Lith Tech Engine Jupiter, 3DSMax (nie mogę zapamiętać czy jest 3ds czy 3dMax ;D) Tworzysz w nim mapę, potem używasz programów z Paczki moddera (dział modyfikacje v1.0 udostępniona przez Lenarta, V2.0 jest private ;) więc nie wiem czy tam są potrzebne programy.) potem dodajesz struktury nexona zamiast LTE i robisz Vip bypass'a.

Nic trudnego.

Powodzenia.

Edytowane przez .Rez

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

a mam linka do tego i mam go zainstalowane ale nie tu i czy bym mógł na nim zagrać bo tam są pro bronie i chce pograć flamą

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

a mam linka do tego i mam go zainstalowane ale nie tu i czy bym mógł na nim zagrać bo tam są pro bronie i chce pograć flamą

I co z tego,że nawet jak byś tam zagrał używał sobie flame to i tak nic byś nie zabił ponieważ nie ma tam mobków itp .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

co z tego że masz pliki, jak nie potrafisz zrobić bypassa...

Normalny - zmiana nazwy pliku nie działa - dział modyfikacje - tematy podczepione.

Vip - za chuja nie dostaniecie, przynajmniej nie ode mnie, a Max raczej też Wam nie powie co i jak.

Edytowane przez .Rez

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

@Up dokładnie ;)

@up tak ale bylo widac ze cos go wali wiec jednak sie da bo carton na trenigu nie wali...

Zmieniony trening coś Ci to mówi ?

Tam nie da się zginąć ;D

A bić bije arab .

@TOP

Słuchaj kolo...

Powiem tak.

Zacznij się bawić w zmiane skinów.

Potem modeli // przy tym bypass.

I może dopiero do tego zabierz się.

Masz poczytaj oco chodzi z tym bypassem ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/473872-infowaznebypass-detected/

Heh tylko 2 osoby się tutaj oficjalnie bawią w modowanie ...a dla kogo my to robimy ??

Opublikowano
Heh tylko 2 osoby się tutaj oficjalnie bawią w modowanie ...a dla kogo my to robimy ??

robisz to dla siebie, bo przecież dzięki temu możesz się czegoś nauczyć :)

btw. fajna sygna ;D

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart