Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się pobierać ? Co i jak z serwerami ?

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy opłaca się pobierać tę grę ?

Po czyjej stronie grać ?

I czy samemu można wybrać server czy automatycznie przydzielają ? Jeżeli przydzielają to dla każdego konta inne czy tylko dla postaci ?

Np. usunę postacie i na inny server mnie może dać ?

Dam Lajka ;D

giphy.gif

Opublikowano

1) Oczywiście, gra jest bardzo dobra, godna uwagi. Gracze nawet ze słabym sprzętem mogą bez problemu w nią grać.

2) A to zależy już od Ciebie. Villianci - Czyli źli, Herosi - Czyli... herosi!

3) Możesz wybrać 2 podserwery i 2 główne serwery: US/EU oraz na każdym z nich po dwa serwery: PvE/PvP.

4) Tak, jeżeli usuniesz postać, a nawet jeżeli założysz nową, to możesz wybrać na którym serwerze chcesz grać.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak dla mnie opłaca ale bez konta legendarnego ciężko jest. Gram po stronie złych i jak dla mnie fajnie jest : D. Jeżeli chodzi ci o US lub EU to zmieniasz to przy włączeniu. Jeżeli zaś masz na mysli PvE albo PvP to jest to na konto. Nie chce żadnego lajka ; d

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Na PvE nie ma takiej zabawy jak na PvP, a na PvP zabawa zaczyna się wraz z wysokim poziomem.

Na PvE natomiast są zazwyczaj ogromne lagi, jest dużo <ekhem> dzieci które popisują się tzw. 'łaciną' przed obcokrajowcami.

Informacje o cenach oraz możliwościach danego konta:

http://www.dcuniverseonline.com/free/

Dokładniejsze info nt. konta Premium:

http://www.mpcforum.pl/topic/478970-pytaniejak-to-zrobic/page__view__findpost__p__3410404

EXPmIpC.gif

Opublikowano

EE

Mam też pytanie odnośne kolejki

Co to za kolejka ?

Czekamy do zalogowania się ? pobrania gry ? czego ? :D

Bo mi się gra pobiera więc kiedy jest ta kolejka ? :P

giphy.gif

Opublikowano

Kolejka ta obowiązuje graczy, którzy klikną przycisk "PLAY" po wejściu do gry i wybraniu postaci.

Kolejka ma za obowiązek ograniczenie lagów, które powoduje zbyt duża liczba graczy na serwerze.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...