Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Pomocy proszę

herub19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdopodobnie ukradziono mi konto wchodzę na mail dziwne zapytania o zmianę hasła na moim koncie polska1 ( cyrylica itp) loguje się a tu błąd logowania ponad to jeszcze jakieś konto inne zrobione na czeskim zarejestrowane na mój e-mial . suport mowi o zgloszeniu na policje mam 16 lat i tu problem bo nie chce aby się to wydało rodzicom może mi email podadzą . proszę o szczerą pomoc. :(

Opublikowano

A co ma się rodzicom wydać ? że na policji byłeś? xD xD

Ktoś Ci się włamał na pocztę e-mail, a to już należałoby zgłosić na policji, bo ktoś wkradł się w Twoją prywatność.

Opublikowano

miałem podobną sytuację, poproś suport o zmianę e-maila oraz hasła, to powinno pomóc, tylko będziesz musiał

podać dane, np: pierwszy nick konta, ID konta, nr tel., lub konta bankowego 2/3 ostatnich transakcji... itp.

­Keelah se'lai

Opublikowano

prawdopodobnie ukradziono mi konto wchodzę na mail dziwne zapytania o zmianę hasła na moim koncie polska1 ( cyrylica itp) loguje się a tu błąd logowania ponad to jeszcze jakieś konto inne zrobione na czeskim zarejestrowane na mój e-mial . suport mowi o zgloszeniu na policje mam 16 lat i tu problem bo nie chce aby się to wydało rodzicom może mi email podadzą . proszę o szczerą pomoc. :(

Pl1 , to ty byles widocznie ofiarą tego ruska co po zaproszeniu SID widział itd. Jeśli cyrylica , to sru na policja odrazu.

Ta osoba kradnie konta za takie czegos wlasnie pomoca , raz na 2-3 miesiace i znwou.

Opublikowano (edytowane)

miałem podobną sytuację, poproś suport o zmianę e-maila oraz hasła, to powinno pomóc, tylko będziesz musiał

podać dane, np: pierwszy nick konta, ID konta, nr tel., lub konta bankowego 2/3 ostatnich transakcji... itp.

Dokładnie bez tego konta nie odzyskasz ! ;-( byłem w takiej samej sytuacji jesli nie masz ID KONTA TO NIE ODZYSKASZ !!!

@up jak może sid po zaproszeniu widzieć czy to jakiś bug tut cZy co ?

Edytowane przez QwertyMCandKFC
Opublikowano

:(( support odpisał że Końcówka adresu to @yandex.ru

support mnie jakby lekcewarzy Ależ nie musi Pan zgłaszać sprawy na Policję, przecież może Pan zapomnieć o całej sprawie i np. założyć nowe konto.

to ich słowa

jak juz odzyskam co zbrobic zeb sstracil sid itp zeby wywaliło go z konta wylogować ?

Opublikowano

Dokładnie bez tego konta nie odzyskasz ! ;-( byłem w takiej samej sytuacji jesli nie masz ID KONTA TO NIE ODZYSKASZ !!!

@up jak może sid po zaproszeniu widzieć czy to jakiś bug tut cZy co ?

Jest to skrypt który pokazuje sida po wejsciu w grupe. Bardzo chroniony , jest tylko na UG i zna go pare osób poza nim(w tym ten rusek jak widać). Nikt z naszego forum raczej nie bedzial mial tego czegos nigdy.

Opublikowano

czy rodzice muszą być przy zgłoszeniu itp ? jaka jest procedura na policji ? bo nie chciałbym obcjążać swoimi problemami rodziców.

Opublikowano

Procedura ?

Idziesz na komende podchodzisz pod "recepcje " mówisz że " taka i taka " sprawa się zdażyła następnie z innym przedstawicielem policji idziesz do pokoju przesłuchań złożyć zznania .

Po jakimś czasie dostajesz pocztą czy sprawa w toku czy zamknięta

niestety niewiem czy osoba ponizej 18 roku musi isc z opiekunem prawnym / rodzicem

Opublikowano

Jest to skrypt który pokazuje sida po wejsciu w grupe. Bardzo chroniony , jest tylko na UG i zna go pare osób poza nim(w tym ten rusek jak widać). Nikt z naszego forum raczej nie bedzial mial tego czegos nigdy.

no kto wie... B)

Opublikowano

zgloszenie na policji zostanie przyjete gdy bedzie osoba pelnoletnia.. wiec idz np z kolega pelnoletnim lub siostra badz bratem jesli masz.. pokombinuj troche.. jesli dostarczusz suportowi dokument przyjecia zgloszenia przez policje, numer id konta, pierwszy email i wiadomosc na tym emailu o zalozeniu konta i jakies info o tym koncie w sensie o wyposazeniu i czy byly jakies przelewy robione, jakie byly zmiany nazwy lub ewentualna zmiana emailu.. wtedy suport poda Ci pasy do konta.. mojemu koledze tak oddali konto plus dobili mu 2x wiecej powazki za straty zwiazane z przejsciem na inna firme przez zlodzieja tego konta.. tak wiec kazde konto jest do odzyskania pod warunkiem ze dasz im to o co prosza.. trohe cierpliwosci tylko potrzeba bo cala ta procedura w przypadku kolegi trwala 2 tyg, moze dlatego ze nie robil on zadnych przelewow:) pozdro