Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Uzywania Skili Do T-bot Crackowanego !

heavy

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Czytales regulamin niektórych nie obchodzi to ze napisales ''Bez wirusów''

Ten temat zostawiam moderatorom

Opublikowano

jestem tu nowym uzytkownikiem niewiem jak sie to skanuje tak jak inni pokazuja, probowałem na nodzie 32 i kacpesky anti chack i niezlalazł zadnego wira ! decyzja nalezy do was chyba ze ktos mi powie jak to sie skanuje to zeskanuje i wam pokaze. pozdro!

Opublikowano

czy to jest coś takiego jak nubot helper, czyli że "wali" tyko po klawiszach i nawet nie da się zminimalizować ani poczatować?

jakieś screeny byłyby mile widziane

Opublikowano

Twoje nie ma to nie ma nic nie znaczy w regulaminie jest także punk mówiący o tym, iż nieznajomość takowego nie zwalnia nas z jego przestrzegania ale jako, ze jestes nowy obejdzie sie bez warnu, tyle zeby mi to bylo ostatni raz!

Opublikowano
jestem tu nowym uzytkownikiem niewiem jak sie to skanuje tak jak inni pokazuja, probowałem na nodzie 32 i kacpesky anti chack i niezlalazł zadnego wira ! decyzja nalezy do was chyba ze ktos mi powie jak to sie skanuje to zeskanuje i wam pokaze. pozdro!

jest takie cos jak regulamin ,nie znajmosc regulaminu nie zwalnia Ciebie do nieprzestrzegania go

Opublikowano
jest takie cos jak regulamin ,nie znajmosc regulaminu nie zwalnia Ciebie do nieprzestrzegania go

LOl przeciez Pieras juz napisal ze mu nie da warna i zeby to byl ostatni przypadek. NIE SPAMUJ !

CO do programiku WTF?

Mi tam dziala ;]

sharingan1s.png
Opublikowano

http://rapidshare.com/files/40016590/SROBOT_yard_0.2.exe - bez wirusów !

ja tego programu nietestowałem! uzywam isro. ale moze jednak dziala i sie przyda! pozdro

PS. tez program musi byc zawsze pierwszy uruchomiony (przed crackiem i botem ) pozdro!

po pierwsze tutaj zamiesczamy jako pierwsze scan

po drugie bez przesady nie piszemy bez wirusow

po trzecie dobry haker zrobic moze takiego keylogera ze zaden antiwirusgo nie wykryje

po czwarte jak cos zamiesczasz to najpierw to sprawdz

po piate prosze moda o przeniesienie do poprawnego dzialu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...