Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy!] ukradli konto;(

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. dzis sie chcialem zalogowac na moje konto ale nic z tego ktos zmienil haslo i email nie pamietam jle zaznaczylem tam lat i odpowiedzi do zmiany hasla to jak oni to zmienili?? na koncie bylo duzo cennych zeczy aw50f 200 dni gold premka na 94 dni 2000 g1 pomocy...;[

Opublikowano

no stary... bez takich rzeczy jak odpowiedzi czy data urodzenia to mozesz tylko sie pozegnac... gosciu juz pewnie nick zmienil za te g1 jak to mowiles...

i poprostu albo bd grał na nim albo je sprzeda drogo... :)

zawsze zapisuj wszystko !! na wszelki wypadek przy takich akcjach...

ps. spróbuj odzyskać hasło do maila a potem tego maila zmienic czy zresetowac hasło...

inaczej nie odzyskasz...

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Nic się nie da zrobić, no chyba że masz wszystkie numery kart bankowych z których kupowałeś g1 i premium, ale to też nie ma 100% pewności.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano (edytowane)

e co ty stary... piszesz ticketa to musisz miec 3 miesieczna historie płatnosci na g1 , id , mail, odpowiedzi, i data urodzenia :)

usuneli wszystko z emaila ale mam wszystkie psc ktorymi kupowalem premki i g1 i napislalem ticketa...

Edytowane przez arek6094pl
Opublikowano (edytowane)

wątpie że to coś da... ale warto spróbować ... choć to nie wiele da

//Nie wniosłeś nic do tematu

Edytowane przez Geoning
1316203915-U255649.gif
Opublikowano (edytowane)

Dobrze że piszesz ticketa ja miałem dlvl i mi przywrócili 68lvl:P.Trzymam kciuki:D

No fajnie, ale co nas to obchodzi? - Siema Heniu

Edytowane przez Siema Heniu

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Odzyskasz za pomocą kodów ESN / Retail / GOLD / co kupywałeś przez poprzednie 3 miesiące do każdego jednego promocoda

Najlepiej dodaj swój adres ip ; )

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

Cóż wielka szkoda, że miałeś tam tyle dóbr i nic z nich prawdopodobnie nie będzie.

Ticket pomoże jeśli będziesz miał dowody.

Ale email i wiek powinieneś pamiętać ;p

Bo jak nie znasz to wezmą cię za złodzieja i na 100% ci nie dadzą.

Opublikowano

Tak jak mowią Ci inni użytkownicy. Po kodach ESN lub adresu IP spróbuj napisać w tickecie, że z tego numeru IP załadowałes ten i ten kod. Teraz jak już to masz, to moze warto sie zastanowić jak oni mogli ukraść to konto? Keylogger > Lepiej sformatuj kompa :-)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja miałem podobną sytuację, tylko troche mniej warte konto ;P no i bo trudach korespondencji z nimi udalo sie odzyskac moje konto. probuj z nimi pisac pisz wszystko co wiesz o acc , ESN'y i wszystko . napisz ze przy rejestracji pomyliles sie w zaznaczeniu poprawnej daty urodzenia. mi sie udalo , trzymam kciuki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...