Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kontakt z Nexon'em

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zobaczyłem. że na moim koncie jest ban, zgłoszony z 3 miesiące temu, za harrasment. To było moje 1 zgłoszenie a ban na perma. Za to w tabeli kar ban powinien być na 7dni. Moje pytanie, jak skontaktować się z nexonem i im krótko wyjaśnić, że popełnili błąd?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie możliwe byś dostał bana za harrasment na perma. Pierwszy ban jest na piętnaście dni.

Prawdopodobnie dostałeś za coś innego, może był GM w grze, i Ciebie ujrzał jak glitchowałeś etc.

Możesz również mieć cheaty do innych gier, i za to też możesz dostać bana.

Opublikowano

Nie miałem żadnych reportów, patrzyłem. Widziałem też ss na którym no źle sie wyraźiłem i to tyle, Nexon banuje bez litości

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie miałem żadnych reportów, patrzyłem. Widziałem też ss na którym no źle sie wyraźiłem i to tyle, Nexon banuje bez litości

Nowy system wykrywania haxów jest.

Więc pewnie trzaska wszystko co wpadnie my pod łapy ; ]

Pytam jeszcze raz.Nie masz haxów do innych gier na PC ?

za obraze jest ban na perma.

a z tego co wiem, to na 15 dni itd. jest za bugi / glitchy

Za obrazę jest ban na perma po 6 czy 7 banach.

Za bugi i glitche jest perm

9368_gold.png

Opublikowano

panowie ale on ogl pyta sie jak mozna sie z tym nexonem skontaktowac

A ja się pytam czy nic nie ma z haxów na PC bo jak tak to nawet nie ma po co pisać.

9368_gold.png

Opublikowano

Kiedyś haxowało sie metina ale to były stare czasy a poza tym blokowałem logi do kiedy nie wyszedł któryś tam z kolei patch po tym skończyłem grać, ca jest jedyną grą multi w którą teraz gram, reszta to single player i nie hackowałem innych gier. Tej też -,- ehh.. I prosiłem was o pomoc w kontakcie z nexonem, chciałbym do nich napisać, i zobaczyć co mi odpowiedzą, bo najszybciej od nich dostane porządne wyjaśnienie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za każdy hack niestety jest ban. Tak jest teraz w NEXON. Jak się chcesz skontaktować, wejdź w ten link:

http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Support/EOI

Następnie napisz treść po angielsku, jak nie ogarniasz dobrze to podaj po polsku, może Tobie ktoś przetłumaczy. Chociaż wątpię byś coś zdziałał.

Opublikowano

W porządku ale prosiłem o konkretną pomoc odnośnie kontaktu z nimi, ponieważ zamierzam wysłać im wiadomość 1 raz więc zupełnie nie wiem jak to zrobić. Wszedłem w link od Basszor, co powinienem wybrać dalej? Account Related i Others i tam napisać w polu niżej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

podaj nick w grze jesli możesz to zobacze za co ;) za harrasement jest chat ban na 30 dni potem chat ban na 30 + 15 gry i coraz więcej

bez youtuba

Opublikowano

W porządku ale prosiłem o konkretną pomoc odnośnie kontaktu z nimi, ponieważ zamierzam wysłać im wiadomość 1 raz więc zupełnie nie wiem jak to zrobić. Wszedłem w link od Basszor, co powinienem wybrać dalej? Account Related i Others i tam napisać w polu niżej?

W title wpisz nazwę tematu, np. unfair ban czy coś, niżej wpisz opis całej sytuacji po angielsku, w jakich godzinach, o co chodzi itp.

Opublikowano

Napisałem coś takiego I got ban yesterday for harassment for permanent. I was never before punished on this or any other account so why my ban is forever? Account nick is *****, player name: ututu I apologize for my englisch ;] i w sumie chodziło mi tylko o to jak im to wysłać i otrzymałem pomoc od was. Mam tylko jeszcze jedno pytanko, żeby już nie pisać nowego tematu. Mogę się obawiać bana na drugim koncie którym gram na tym samym komputerze czy mogę być spokojny? Mam zamiar kupić permy i bez sensu jeśli dostane bana za miesiąc lub dwa :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisałem coś takiego I got ban yesterday for harassment for permanent. I was never before punished on this or any other account so why my ban is forever? Account nick is *****, player name: ututu I apologize for my englisch ;] i w sumie chodziło mi tylko o to jak im to wysłać i otrzymałem pomoc od was. Mam tylko jeszcze jedno pytanko, żeby już nie pisać nowego tematu. Mogę się obawiać bana na drugim koncie którym gram na tym samym komputerze czy mogę być spokojny? Mam zamiar kupić permy i bez sensu jeśli dostane bana za miesiąc lub dwa :D

Jak hs coś wykryje to możesz.

9368_gold.png

Opublikowano

co miałby wykryć skoro nie hackuje?

Może wykryć wszystko.Teraz jest jeszcze dodatkowy anticheat i jest tak wyczulony,że bany sypią się w zadziwiających ilościach niemalże za nic .

9368_gold.png

Opublikowano
co miałby wykryć skoro nie hackuje?

Hackować w Combacie nie musisz... Mój kolega dostał bana za Dinar Bota? do War Rocka w Combacie... Pisał im, że to jest w WR, a ci mu napisali, że ich to nie obchodzi....

Opublikowano

Pisał ktoś kiedyś do Nexon? Chciałbym się dowiedzieć kiedy gdzieś tak mogą odpisać, ale jak odpisują tak szybko jak banują to kicha ;[

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lubie placki i tosty z serem! Tak chcę warna za to :D

A co do tego co piszesz Dominigu to wiedz że coś się dzieje Nexon banuje za wysyłanie reportów ponieważ zalewa ich ilość zgłoszeeeń!

Dobrze że do nich napisałeś... Odbanują cię na 100% ... no może niee...

Lubię placki. :D

Opublikowano

Dobra, dzięki Piecu, jeszcze tylko jedno pytanko :D Zamierzam kupić za nx na perma snajperke i mam dylemat. Chodzi mi o sprzęt uniwersalny i do kłikskołp i do campienia. Co polecacie? Arctic Wolf a może l115a2 a może coś innego? Ale te 2 mi się podobają najbardziej ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Arctic Wolfem dobry do QS ale nie trafisz na dalekie odległości (celnie), Hmm... Polecam broń taką jak TPG pro chyba takie jest do tego i tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...