Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Ping

Xenon544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Otóż, nieważne na jaki serwer wejdę, zawsze jest tak, że ping jest normalny, u większości zielony/żółty, chwile później, kiedy zaczynam np. strzelać robi się u wszystkich czerwony(999) i są straszne lagi, tzn. mogę grać, ale jak chcę wsiąść gdzieś, trzeba kilkanaście sekund czekać albo kogoś zabiję, to jest tak, że najpierw ja padam, przeciwnik sobie biegnie i dopiero pada. Ludzie w 1/2 przypadków, jak wejdę na serwer vote robią, na pewno przez ping, bo jedynie GPS używam z hacków. Próbowałem też bez cheatów i jest to samo, po chwili każdy 999, nieważne czy Europe, czy International... Pomóżcie.

Opublikowano

Może masz zbyt wolny internet ? Dlaczego tak sądzę ? Ponieważ jak najpierw padasz a potem przeciwnik to wiarygodny lag, bo transfer internetu nie może obczaić wszystkich plików do niego wysyłanych i przez to taki lag ... A czemu taki ping się dzieje ? Hmm... możliwe, że masz jakieś zawirusowane śmieci spowalniające internet / komputer. Jakie programy polecam do przeczyszczenia ? Zapewne CCleaner oraz Odkurzacz.

Opublikowano

dokładnie mam mb i mam po 50-60 ping na green... zainstaluj TuneUp Utilities... po czym ustaw tryb turbo... następnie przeczyść kompa ccleanerem... usuń zbędne programy.. powyłączaj na pasku gg itp... oraz radzę ci zaaktualizować sterowniki :))

licze na like

1316203915-U255649.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...