Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FB 4.0.1 by Erpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś powie mi o co chodzi z jego ustawieniami ? Mianowicie co to jest to shutdown, czy się przydaje i jak to ustawić, ms FishDelay co tam wpisać ? BotDelay co tu wpisać ? Do czego są takie 3 faliste kreseczki ? Do czego jest guzik wyłączenia ? Oraz do czego jest guziczek z napisem GM ?

Proszę o nie pisanie FacePalm, wyzywania albo czegoś takiego, ja po prostu nie wiem jak to ustawić...

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Te fale podejrzewam łowienie w wodzie a jak klikniesz jest drzewo czyli ,że łowienie bez wody (przypuszczenia),Guzik do wyłączenia nie wiem , GM klikasz jest M1 lub M2 lub OFF,podejrzewam ,że m1 bierzesz to wykrywa gm w m1 lub m2 jak m2 weźmiesz off to wiadomo,że nie wykrywa .Jak mówiłem to tylko przypuszczenia.

Opublikowano

70288782.png

1. Shutdown AT (w miejsca zer wstawiamy wybraną godzinę) ?. wyłącz o godzinie np. 12.00

Shutdown ON (opcja ON pojawi się po kliknięciu w AT) ? wyłącz w ciągu np. 15min

2. Fishdelay - czas wędki ? długość oczekiwania po wyświetleniu się chmurki z rybą. (2000ms=2s). Każda wędka ma optymalny czas oczekiwania np. Wędka +3 ma 2723ms, bądź 2750ms.

3. Botdelay ? czas do następnego zarzucenia wędki, optymalnie 4000ms.

4. Opcja łowienia: w wodzie / na lądzie.

5. Włączenie/Wyłączenie opcji Shutdown AT / Shutdown ON

6. Opcja wykrywania GM:

GM 1 ? gdy GM zaloguje się na Twój channel FishBot podnosi alarm głosowy (dźwięk ALARMAAAA) i przestaje łowić.

GM 2 ? gdy GM zaloguje się na Twój channel FishBot przestaję łowić i wyłącza Metina.

Niebieska kropka ? ustawienia inwentarza

Fioletowa kropka ? ustawienia połowu

Żółta kropka ? Zabij/Otwórz

Zielona kropka ? Wyrzuć/ Użyj ponownie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...