Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was serdecznie!!

Chce wam przedstawic moje 2 PixelArty ktore sam zrobilem programem (moge podac jezeli ktos chce)

Jeden PixelArt to Naruto foto: http://www.bankfotek.pl/view/11wetr

I Herb Realu Madryt foto : http://www.bankfotek.pl/view/111376

Herb Wisly Krakow na zamowienie :) : http://www.bankfotek.pl/view/1114372

PS.Pobieramy wchodzac w link ktore podalem naciskam na obrazek prawym wybieramy Zapisz Obrazek Jako.. potemwyskoczy nam okienko zeby wybrac gdzie chcemy wybrac i dajemy zapisz

PixelArty sa jedynie mozliwe do zrobienia na creative lub z udzialem TMI

Licze na Lubie To!

Edytowane przez kudybkaminecraf
Opublikowano (edytowane)

Trochę przesadziłeś z wielkością.Rób mniejsze szkice.Nikt kto gra na surivalu(np.ja)nigdy takiego czegoś nie zrobi :)

Jednak za wysiłek i trud jaki w to włożyłeś dam lubie to :)

Edytowane przez BigPorkchop
legav.png

Opublikowano

Świetne te pixelarty.Ale gdybyś chciał je zbudować na powierzchni to masz marne szanse bo to jest za wysokie,chyba ze zaczolbys gdzies pod ziemia to budowac ale tez nei wiem czy by wyszlo.Wiec radze robic w mniejszej skali.I pytanie.Jakim programem robisz te szkice?

Opublikowano

Świetne te pixelarty.Ale gdybyś chciał je zbudować na powierzchni to masz marne szanse bo to jest za wysokie,chyba ze zaczolbys gdzies pod ziemia to budowac ale tez nei wiem czy by wyszlo.Wiec radze robic w mniejszej skali.I pytanie.Jakim programem robisz te szkice?

Te szkice robie programem o nazwie MinecraftStructurePlanner

Opublikowano

thx za lubie to i sa to moje pierwsze pixelarty

A może zacznij przyjmować jakieś zlecenia na piksel arty.To byłby dobry pomysł. !

Opublikowano

No mozna by bylo bo mnie takie robienie pixelartow nienudzi i mam troche czasu na to a co masz jakies zamowienie?

Wiesz co szczerze mówiąc możesz mi zrobić jakiegoś pixela licze na twoją kreatywnosc ale zeby nie byl taki duzy jak te 2.Gdy zrobisz ja go skoncze i ci pokaze jak wyszedl :D

Opublikowano

Wiesz co szczerze mówiąc możesz mi zrobić jakiegoś pixela licze na twoją kreatywnosc ale zeby nie byl taki duzy jak te 2.Gdy zrobisz ja go skoncze i ci pokaze jak wyszedl :D

Dobra moge ci zrobic tylko jak bys mogl do wyslij na pw foto bo bedzie mi latwiej bo zanim znajde to wiesz..