Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] SRO-DESTINY

hym1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grać parę dni temu euro postacią, aktualnie mam 79 lvl pomogło mi kilka osób z farmieniem i lvleingiem bardzo miła atmosfera:). Mam pytanie o eventy czy nagrody w H&S są takie same za każdym razem czy różne??

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich, serwer bardzo fajny zapraszam wszystkich :)) narazie malo osob gra a naprawda super atmosfera, bot dozwolony itd.. wiec co tutaj narzekac? male raty to lepiej :) i ciekawie jest ;DD

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Jeżeli w trakcie eventu na fb ( czyli kolejna setka kliknieć lubie to naszej strony na fb) masz konto na serwerze otrzymasz silki ;) jeżeli potrzymasz dzień po rozdaniu silków musisz czekac na next event fb jasne?

Opublikowano

Bardzo fajny server, tyle , że gram już od 2h i nikogo poza sobą nie spotkałem :> . Trzeba troszkę zareklamować ten server i będzie super ! :D

Opublikowano

ehh , exp juz 90 x , pewnie kazdy z sunem lata . A chcialem sciagac ...

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

--- STRONA ---

Dziś aktywowany zostaje nowy system głosowania na naszym serwerze. Dzięki temu za każdy oddany głoś automatycznie otrzymacie 1 silk na wasze konto które pojawią się na Waszym koncie w kilka sekund!

Głosować można tylko raz na 24h, dlatego zachęcamy gorąco do głosowania i zdobywania silków i podniesienia populacji serwera.

Głosujemy na stronie głównej serwera oczywiście po zalogowaniu się.

--- LISTA ZMIAN ---

Małe poprawki w drodze:

- naprawienie błędu z niektórymi mapami

- naprawa kilku mobów

- prawdopodobnie otwarcie fortecy "Bandit Fortress"

- nowy awatar dres w specjalnej cenie 50 silków

--- SPRZĘT ---

Miło nam poinformować wszystkich że od poniedziałku 13.02.12r sro-destiny (Glise) działa na dwóch dedykowanych serwerach!

Co pozwoliło nam:

-zwiększyć ilość slotów do prawie 2000

-naprawić problemy z petami, mobami

-włączyć moby w AsiaMinor

-prawidłowe działanie FGW

-włączyć praktycznie wszystkie regiony

-podnieść w znaczący sposób komfort i jakość gry na serwerze

Opublikowano

Dzisiejsza inspekcja przyniosła:

- naprawienie błędu z niektórymi mapami

- naprawa kilku mobów

- otwarcie fortecy "Bandit Fortress"

- awatar AssAssin w specjalnej cenie 55 silków

ao01_1.jpg

ao02_1.jpg

Opublikowano

Powiedzcie dlaczego gdy chce sie zarejestrować pisze mi "You can't register anymore accounts from this IP!" ?! Pobralem clienta a tu co =.=

Opublikowano

Powiedzcie dlaczego gdy chce sie zarejestrować pisze mi "You can't register anymore accounts from this IP!" ?! Pobralem clienta a tu co =.=

Prawdopodobnie masz już konta rejestrowane z tego adresu ip. Wyślij do admina na naszym forum prośbę o konto a na pewno Ci założy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Server całkiem fajny tylko mam zastrzezenia co do exp rate. server jak narazie ma malo ludzi i takie raty jakie są nie nadają sie do expienia solo a party nie da sie zrobic przy tylu graczach...Proponował bym raczej zrobic tak ze na początku zwiekszyć rate do 60+ a potem jak juz server zdobędzie ludzi stopniowo je zmniejszac :) Wszystko reszte jest ok :)

Pozdrawiam ^.^

Opublikowano

Exp jest 90x (100x part) tak pisze na stronie głównej serwera. I tak jest bo sprawdziłem. Wypadało by zmienić info w tym topiku, a i zapraszam na serwer wydaję się być w porządku jak na razie wszystko działa naprawdę dobrze..

Opublikowano

Tak ten avatar kosztuje 55 silków, dodany został między innymi po to aby zachęcić graczy do głosowania w toplistach, a w zamian za to mogli nabyć dla siebie taki prezent.

Jednocześnie zapraszam wszystkich graczy na serwer, w następnym tygodniu bezie spory patch.

Szczegóły wkrótce.

Opublikowano

konto zrobione progres sciagania 30% like it na fb zostalo wiec oceniam cala sprawe na 99.9% do konca xD

@edit like it 1002 ;)/ pytanko skąd avatar assasin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...