Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] pytanie o wyrzutnie rakiet

michuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio odblokowalem stringera i igle i pisze ze one sa samonaprawadzajace ale jak mam to zrobic kiedy prawym przyblizam i nakierowuje na cell nic sie nie dzieje probuje strzelic i dalej nic mozna wiedziec jak sie tym poslugiwac ;/ ?

Opublikowano

No jak masz stingera, to odpalasz prawym tryb celowania, namierzasz na czołg/samolot czy coś, wtedy przez chwilę pika a potem zmieni się ten kwadracik i możesz wystrzelić pocisk.

Opublikowano (edytowane)

aha no wlasnie ja mam problem ze mi nic nie pokazuje kwadracika ale moze za krotko czy cos bo nie myslalem nawet o pikaniu ok thx zaraz sprawdzam czy dziala

jednak nie dziala kiedy przyblizam sobie bron np stringera i trzymam nakieriowujac na wrogi pojazd nic sie nie dzieje nie pika nie ma kwadrata dziala to na jakas odleglosc czy cos bo samo przyblizenie i trzymanie na celu nic mi nie robi ;/

pierw musi byc zaznaczony q??

Edytowane przez michuczak
Opublikowano

Tak ale ta bron ma rowniez ten zasieg wiec nienamierzysz pojadu latajacego kroty znajduje sie na 2 koncu mapy bo to neimozliwe .

26238716.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...