Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Nie Atakuje

Dan1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sro king nie atakuje mi moobow nie gralem na nim pewien okres czasu i teraz nie atakuje mi moobow wszystko inne chodzi ok dochodzi an spota robi reopot tylko nie byje mobow wie ktos co jest?

Opublikowano
Sro king nie atakuje mi moobow nie gralem na nim pewien okres czasu i teraz nie atakuje mi moobow wszystko inne chodzi ok dochodzi an spota robi reopot tylko nie byje mobow wie ktos co jest?

Jaka wersja bota i po

1. sprawdź ustawienie skili atakujących lub buffów pewnie coś się gryzie

2. poczytaj inne posty jak np 5 niżej (wcześniej) postów był chyba podobny problem

Jak pomogłem daj 5*

Opublikowano

Nastepnym razem jezeli prosicie opomoc to podawajcie konkretne informacje tj. Wersja bota etc. Mozliwe ze gdy instaowales nowa wersje srokinda to nie chcailo ci sie robic na nowo ustawien bota recznie wiec skopiowales folder cfg i podmieniles go jezlei tak, zrob reinstala srokinga. A jezlei nie grales dluzszy czas w silka ot upewnij sie ze masz najnowsza wersje bota, wypakowanego sro_clienta (znajdziesz go na of forum srokinga) i jezeli to ie pomoze odpalaj gre przez loadera

• Dodaj nową pozycję...