Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kbot nie naprawia się

bombka0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema . Otóż niewiem co jest ale kbot nie naprawia się i wraca na mapę po padnięciu . Są kupony (ponad 600) boce na mapie 2-2 i po padnięciu kbot tak jakby się wylogowywuje z konta . Oco c`mon? proszę o pomoc.Na wcześniejszej wersji kbota normalnie wracał i zbierał boxy .

Opublikowano

opcje naprawy po zniszczeniu mam włączoną , jak konto pada , to pokazuje na stronie że statek naprawiony , ale w kbocie wogóle nie pojawia się że jest na x-1. I dopiero działa , jak ja w kbocie zrobie relog , to wtedy zaczyna działać.

Opublikowano

Ja też mam taki problem i powiem wam ze Kbot 5.48 działa i do tego poprawnie. Naprawia się sam po zniszczeni. Nie tak ja Kbot 5.49 co za każdym pęknięciem trzeba go resetować i tak w kółko.

w5cNAHm.png

Opublikowano

cześć

10 more

Opublikowano

a co nie macie?

Wejdź na:

www.kbot24.pl

- zjedź na dół, aż będzie coś takiego: Aktualizacja z dnia x.xx.xxx(nie pamiętam z kiedy) pod spodem powinno pisać Kbot 5.48 i Kerkava 5.48

w5cNAHm.png

Opublikowano

na kbot24.pl strona do kbota 5.48 http://pl.rghost.net/28453471?r=3109 na niej niema kbota 5.48 :(

KBot_5.48_setup.exe (21,3 MB)

Plik został usunięty. Download KBot_5.48_setup.exe from USENET for free!

Klinkąłem ten download kbot ... pisalem dane i błąd wyskakuje .

Ok znalazłem na innej stronie : http://www.ziddu.com/download/17168722/KBot_5.48_setup.exe.html

troche słaby transfer ściągania ale działa :)

Opublikowano

Szkoda ze na

www.kbot.pl

Nie działa, ale ważne że znalazłeś inny link i że pomogłem ;D

w5cNAHm.png

Opublikowano

tak naprawde teraz się bota na dłuższy czas włączać nie opłaca , bo np. niema cie w domu a bot pada i lipa , na kbocie 5.48 tez mi sie nie naprawia niewiem o co c`mon .

Opublikowano

tez tak mam wlasnie wrocilem ze szkoly wchodze patrze zostalem zniszczony o 8 rano , a juz mialem nadzieje ze bedzie okolo 50k urki a tu 3k myslalem ze kompa rozkurwie.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...