Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ Zapowiedź ] Lascaria

Vanirek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start jest dnia 8.11.11

Teoretycznie mamy wystartować we wtorek, ale pewne to w 100% nie jest zależy to od tego czy się wyrobimy.

Jutro około 2-3 w nocy ew. Wtorek rano zamieścimy dokładniejszą informację o starcie.

Bądźcie cierpliwi ;p

pozdrawiam Scars

Opublikowano

"lub wydropic 10 kamieni duchowych i udac sie do NPC Hu-Ahn-So

ktory z opcji crafting wymieni nam 10 kamieni duchowych na 1 teczowy

kamien dzieki ktoremu mozemy zrobic wybrany skill odrazu na P" czyli Kamyki Duchowe trzeba dropić?

Opublikowano

TS będzie na dniach postawiony więc o to się proszę nie martwić, a co do kamyków to 10 zostaje, ponieważ jaki jest sens podawania wszystkiego na tacy??

Zostaliście nauczeni ułatwienia na amen. Mógł bym tak samo dać wam skille na start na P, ale to nie jest serwer 4Fun.

Jaka jest satysfakcja z gry jeżeli wszystko ma się gotowe? Wg. mnie gracz ma większą satysfakcje jak sam coś osiągnie, a poświecenie kilku minut na dropniecie kamyków nikogo nie zbawi, a na dodatek dzięki temu można zdobyć coś ciekawego.

Dodatkowo Kamyk duchowy będzie miał swoją wartość i pomoże graczom zarobić. Ponieważ będzie się dobrze sprzedawać z racji iż jest potrzebny.

Kwestie kamyków zamykam.

[GA]Scars

Opublikowano

Nie wiem czy dobrym pomysłem jest 20% ABS'ów. Bo koxy na Bonus Swichterach powbijają sobie takie bony i zwykły uczciwy gracz już nie ma szans.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam pytanie do GA. Skoro wtorek start, to wydaje mi się, że rano a ja bym jednak wolał aby to było ok. godziny 16.

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

Czyli Duchowych u handlarzy brak?

Skille:

bullet5.png Wbijając skill na M1, udajemy się do NPC Hand-Up , bullet5.png

placimy 10kk i daje nam wybraną umiejętność na G1.

Po wbiciu skilla na G1 sa dwie opcje wbijania skili na P

mozna normalnie kamieniami duchowymi, 1 kamien pomyslny = 1G+

lub wydropic 10 kamieni duchowych i udac sie do NPC Hu-Ahn-So

ktory z opcji crafting wymieni nam 10 kamieni duchowych na 1 teczowy

kamien dzieki ktoremu mozemy zrobic wybrany skill odrazu na P

Opublikowano

Moim zdaniem powinny być następujący bony w 6/7 5-10siła 50/100wartośc ataku 5/10kryt 5/10szycie tak samo int itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinny być następujący bony w 6/7 5-10siła 50/100wartośc ataku 5/10kryt 5/10szycie tak samo int itp.

Każdy może mieć swoje zdanie, ale jak narazie 6/7 nie zostanie wprowadzone i jakoś się na to nie zanosi żeby w ogóle miało zostać dodane.

Opublikowano

kamienie duchowe trzeba dropić?

[img]http://img543.imageshack.us/img543/6574/sygnampcraven.jpg[/img]

[size=6][font=georgia,serif][color=#ffffff] \...Wszystko Jest Stanem Umysłu../ [/color][/font][/size]

Opublikowano

KD +9 80% na klase ciekawe jak pvp bedzie wygladac z Bronaimi na +150 lvl i tymi kd .

Opublikowano

Oki tylko mi bardziej chodzi o hity czy postac bedzie stac na nogach po serii .

Oczywiście.

Nie ma Hiper mocnych broni ze średnimi obrażeniami, aby zapobiec temu co dzieje się na innych serwerach full ABS, a krytyczne szycie po 7k.

Dla mnie jest to przesadzone i to bardzo dla tego postanowiłem to ograniczyć. Bronie ze średnimi są przystosowane do Expa i wg mnie takie powinno być ich zastosowanie.

Opublikowano

Ja zycze powodzenia oby serv stal lata , nie spaprajcie sprawy dajac co chwile bony expa bo to nigdy niec dobrego nie przynosi.

Opublikowano

Ja zycze powodzenia oby serv stal lata , nie spaprajcie sprawy dajac co chwile bony expa bo to nigdy niec dobrego nie przynosi.

O exp nie radze się martwić. Stopniowo z lvl'ami wzrasta poziom trudności, aby serwer dawał graczowi tą satysfakcje, że do czegoś doszedł.

Wkładając w to wysiłek, a nie czekając na gotowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...