Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syczenie komputera, czarna kreska i off metina.

ominges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na twoim miejscu bym kupił kompa do gierek :D bo pewnie masz jakiegoś notebooka co nawet wormsy bedzie lagować :P

nie będę kupował nowego kompa!

jOABuHG.png

Opublikowano

Już wyżej zostały wymienione praktycznie wszystkie opcje... Ja moge ci tylko zaproponować program CCleaner, jak go ściągniesz i zaistalujesz, to klikasz rejestr i analizuj, jak ci wyszuka all błędy to wszystkie naprawiasz. Przy okazji możesz tez sobie włączyć opcję Cleaner, który usówa wszystkie niepotrzebne pliczki, coockie i takie tam.

149208901.png

Opublikowano

Co ma zainstalowany SP do przegrzewania sie ukladow scalonych?

Znaczy, że komputer Ci się przegrzewa. Aby temu zapobiec otwórz komputer w sensie, ściągnij jedną klapę z boku i wiatrakiem w tamtą stronę wiej, albo idź do sklepu i kup specjalną maść do posmarowania procesora by się chłodził.
To nie nazywa sie masc tylko pasta termoprzewodzaca. W tym przypadku moze to pomoc ale jak autor sie nie zna a moze ma jeszcze gwarancje to lepiej sie za to nie zabierac.

Co do autora - wyczysc laptopa z kurzu (zdejmij dolne oslony od procesora i ramu), najlepiej zebys kupil sobie sprezone powietrze w puszeczce (dostepne w kazdym komputerowym) albo pojdz do znajomego/sasiada lub jesli sam posiadasz to przedmuchaj go dokladnie sprezarka.

Opublikowano

Co ma zainstalowany SP do przegrzewania sie ukladow scalonych?

To nie nazywa sie masc tylko pasta termoprzewodzaca. W tym przypadku moze to pomoc ale jak autor sie nie zna a moze ma jeszcze gwarancje to lepiej sie za to nie zabierac.

Co do autora - wyczysc laptopa z kurzu (zdejmij dolne oslony od procesora i ramu), najlepiej zebys kupil sobie sprezone powietrze w puszeczce (dostepne w kazdym komputerowym) albo pojdz do znajomego/sasiada lub jesli sam posiadasz to przedmuchaj go dokladnie sprezarka.

Ja mam laptopa o nazwie "ASUS" z Windows Vista. spryskiwałem już sprężonym powietrzem i dalej się wyłącza.

A jak zdjąć dolne osłony od procesora i ramu??

jOABuHG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...