Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GA VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam 2 pytania o gameanarchy wiec tak.

1. Czy znacie aktualny dzialajacy sposob na public vipa od GameAnarchy ? Podajcie link do tematu lub napiszcie sami.

2. Jak na buy vipie od GameAnarchy wyciagac tylko sobie nie wyzucac na ziemie np aidy hornety itp itd

Daje ''lubie''

&EDIT ile gp dostaje sie za wbicie brazowej belki 1

Edytowane przez HardKoRinPVP

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

1.Public od GA jest tylko na NA wersję..u nas też działa ale czasami lubi crashować grę...

2.Najlepszym sposobem na "wyrzucanie tylko sobie" jest ustawienie set1 na przycisk 1, set2 na 2, set3 na 3...

na set1 zakładasz miniguna, na set2 medkidy albo aidkidy..jak grałem to tylko przy zmianie z tych broni czyli z mini na aidy i odwrotnie nie wypadało nic na ziemię i nikt nie wiedział że to hack...;) już np. jak tak zrobisz z flama to ona upadnie na ziemie...i z innymi też tak jest...ale taki sposób jaki podałem jest najlepszy na fireteam ;) jak nie kumasz to nagram Ci filmik ;)

ehh.:)

Opublikowano (edytowane)

To poprosil bym cie o filmik i masz lubie

Aha z tym pk1 to mial byc link do tematu jak to zrobic

Edytowane przez HardKoRinPVP

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

nie mogę podac linka tutaj ;) le normalnie wchodzisz na GA i pobierasz loadera..wykupujesz public kredyty i sobie go aktywujesz tak jak vipa...ceny są takie same więc osobiście polecam kupić vipa do euro niż publica z NA...;)

a filmiku Ci nie zrobię jednak bo skończył mi się hack xD

Opublikowano

Co do pkt 2 to tak, pierw włączasz Menu hacka po czym klikasz zakładkę Weapons, wybierasz sobie broń jaką tylko zechcesz po czym klikasz "Set 1,2,3 lub 4" Następnie poniżej klikasz na jakim klawiszu chcesz mieć Set 1 odpowiada Weapons 1 i tak dalej, wybierasz i klikasz raz i ci się pokazuję broń.

Opublikowano

Co do pkt 2 to tak, pierw włączasz Menu hacka po czym klikasz zakładkę Weapons, wybierasz sobie broń jaką tylko zechcesz po czym klikasz "Set 1,2,3 lub 4" Następnie poniżej klikasz na jakim klawiszu chcesz mieć Set 1 odpowiada Weapons 1 i tak dalej, wybierasz i klikasz raz i ci się pokazuję broń.

raz się pokazuje broń ale jak zmienia to poprzednia spada na ziemię i każdy może ją podnieść.. a ja mu wytłumaczyłem jak zrobić żeby poprzednia nie spadała na ziemię...no chyba, że grasz na jakimś n00b acc. to wtedy rób tak jak Piecu mówi ;)

Opublikowano

O.K A odpowie ktos na pk 1 i edit ? bo jak sie wypelnis ankiety to sie placi a np zmienie ip na amerykan i mam za free tylko jak ? tut by sie zdal oczywiscie aktualny

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

Ej a jak np wyzucic pare turrtow albo chocby 1 zeby sie nie zniszczyl bo czytalem ze sie niszcza ? nie nie wypadl na ziemi

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)