Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ... Mam prośbe chciałem nagrac filmy do minecraft gdy podłaczyłem mikorfon wogle go nie wyszukuje a jak wchodze w PANEL STEROWANIA

i w dźwięk i nagrywanie to jest napis nie zainstalowano sterownika audio. Chciałbym was prosić o podanie linka do sterownika audio .. tylko takiego dobrego, bo pare już sćiągałem i zawsze coś nie tak .Chodzi mi o link ze sterownikiem w który wchodze i instaluje sie bez żadnego błędu .Więc prosze o zaufane linki . Temu który poda mi dobry link będe wdzięczny i to bardzo . Licze na waszą pomoc .Pozdro MaTi 99 .

Opublikowano

Jakiego dobrego?

Nie możesz sobie od tak byle jakie sterowniki zainstalować.

Instalowane sterowniki muszą być zgodne z Twoją kartą i tylko wtedy komputer będzie obsługiwał ten sprzęt.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Jak instaluje to albo jest błąd albo jeszcze sie nie chce włączyć ... Prosze o linki !

To mi podaj link !

T jak mi dacie linka dam wam Lubie to xD ! PLIS !

Opublikowano

klikasz start --> klikasz prawym na komputer-->Właściwości -->Menedżer urządzeń -->Kontrolery dźwięku, wideo i gier --> I tam jest napisane (u mnie np. urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio)

PS:. U mnie się sam sterownik zainstalował się z "Windows Update"

Opublikowano

tak jak kolega wyżej pisał wejdź w menadżer urządzeni i poszukaj tam czegoś takiego jak nieznane urządzenie czy jakiś wykrzyknik przy tym kliknij prawym > właściwości >zakładka szczegóły > identyfikator urządzeń i tam będziesz miał taki kod skopiuj go i wklej w google i powinneś tam znaleźć sterowniki albo możesz mieć tak jak ja np mam z kamerka że wogule nie jest kompatybilna z win 7 tylko działa na XP

stopka.webp

Opublikowano (edytowane)
ak jak kolega wyżej pisał wejdź w menadżer urządzeni i poszukaj tam czegoś takiego jak nieznane urządzenie czy jakiś wykrzyknik przy tym kliknij prawym > właściwości >zakładka szczegóły > identyfikator urządzeń i tam będziesz miał taki kod skopiuj go i wklej w google i powinneś tam znaleźć sterowniki albo możesz mieć tak jak ja np mam z kamerka że wogule nie jest kompatybilna z win 7 tylko działa na XP

zgadzam się

Jak instaluje to albo jest błąd albo jeszcze sie nie chce włączyć ... Prosze o linki !

a jak nie podasz swojej karty to mogą cie wręcz zasypać tymi linkami i tak żadna z nich niekoniecznie będzie działać

Edytowane przez tomaszuuu

Obecny brak sygny :(