Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Commando - co lepiej sie sprawdzi?

fsdfasfasd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dzięki Sponsorpay uzbieralem troszke bf no i zastanawiam się co lepiej kupić.

Gram commando build pod nóz (5 stealth, 1 elixir narazie) no i nie wiem co kupić...

Do wydania jest aktualnie 288 bf

Czy piracki pistolet to dobry wybor czy moze jakis long range pistol? a moze noz?

Piszcie

Opublikowano (edytowane)

Istnieje jeszcze bardziej zaawansowana opcja tj pistolet + pistolet ;] Osobiście polecam sprawdzić różne konfiguracje (kup sobie bronie: pistolety i snajperki na 1/3dni) i wtedy będziesz wiedział na co warto wydać i jaki zestaw spodoba ci się najbardziej.

Edytowane przez Herr_Haha

m1ci22k.png

Opublikowano

Zapomniałem dodać interesuje mnie najbardziej nóż + pistolet...

Czyli tak zwany Assasin :).. W takim razie nie wydaj tych 200 bf na item np. 1 month tylko nazbieraj na unlimated broni.. NP. na Kradziony Super Nóż Royal ( ma większy dmg niż inny nóż więc warto :) )

Opublikowano

Powiem tak mam nóż royal i pirate pistol i powiem że on jest na prawdę b . dobry dmg 60 - 70 ale heady ładne tak wale z noża a jak sie oddali to pirate i death ;]

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

Tylko nie "kradziony" przedmiot - jest droższy, a różni się tylko i wyłącznie wyglądem. Jak będziesz kupował za VP "ubery" to bardzo szybko będzie ci brakować "pieniążków" na chocby bandaże, czy inne cudeńka, no chyba, że grasz non stop, a najtrudniejsze misje to dla ciebie pikuś.

m1ci22k.png

Opublikowano

A co sadzisz o pirate pistol? Moge dozbierać na ten pistol na unlimited... Oplaca sie? A za vp bede kupywala uber nozyk

Najlepiej będzie jak nazbierasz na te dwie rzeczy unlimited .. :) Jak nie to kup unlimited pirate a nożyk może być słabszy :D

Opublikowano (edytowane)

Hueh

1. Skąd Wy bierzecie takie posrane nazwy stylów czyli "Asasin" czy "ninja" ?

2. To czym będziesz grał zależy tylko i wyłącznie od Cb.

3. Commando możesz grać:

a)nóż + sniperka (fast/slow)

To jest ukryta treść, proszę

b)nóż + pistol (lr/sr/piracki)

c)nóż + nóż

d)pistol (lr/sr/piracki) + sniperka (fast/slow)

e)sniperka (fast/slow) + sniperka (fast/slow)

f)pistol (lr/sr/piracki + pistol (lr/sr/piracki

+Gl

Resztę filmików poszukaj samodzielnie...

(Robione na szybko, potem zedytuje)

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

Hueh

1. Skąd Wy bierzecie takie posrane nazwy stylów czyli "Asasin" czy "ninja" ?

2. To czym będziesz grał zależy tylko i wyłącznie od Cb.

3. Commando możesz grać:

a)nóż + sniperka (fast/slow)

b)nóż + pistol (lr/sr/piracki)

c)nóż + nóż

d)pistol (lr/sr/piracki) + sniperka (fast/slow)

e)sniperka (fast/slow) + sniperka (fast/slow)

f)pistol (lr/sr/piracki + pistol (lr/sr/piracki

+Gl

Resztę filmików poszukaj samodzielnie...

(Robione na szybko, potem zedytuje)

To nie są pos**** nazwy stylów... Każdy może nazwać swój styl jak chce ! Nawet styl gumisia... Nie masz prawa oceniać czyjś styl jak ktoś nazwał. Każdy ma swój i koniec !

A co do tych stylów twoich podanych to brawo :)

Opublikowano

Mam wszelkie prawo gumisiowy Panie.

Już raz to tłumaczyłem, pisząc na forum automatycznie narażasz się na opinie, ocenianie, krytykę. Nie możesz mi zabronić głoszenia swojego zdania. Z Twojej wypowiedzi wynoszę wniosek iż szukasz ze mną zwady, za wszelką cenę. Brawo. Nie chodzi mi tu o to, że nie pasuje mi "asasin" czy też inna nazwa, lecz fakt iż jest to napisane w formie "Czyli tak zwany Assasin", co może być mylące dla nowych graczy. Utkwi takiemu w głowie i będzie głosił coś w stylu "To nie knife i pistol, to asasin !". W przyszłości możliwe, że będzie chciał dostać się do jakiegoś klanu i nadal będzie wierzył, że gra "asasinem". Zostanie wyśmiany i będzie potocznie zwany kwas.

Jeżeli jeszcze masz jakieś wątpliwości, to zapraszam na pw.

Opublikowano

Googlus skurwiel dobrze mowi i co do durnych nazw i co do postu wyzej a co do tematu pirate pistol to dobra sprawa za te 250 czy tam 255 bf masz na perma do tego noz jakis uber super i mozna sie bawic a jak ci cos takiego nie pasuje to jeszcze musisz troche dozbierac bf

Opublikowano

ja obecnie gram na super knifie i pp. Wszystko zależy od sytuacji czasami najpjerw walne z pp a później dojade z noża ale to zaleźy od klasy ofiary gdyż wiekszość soldierów ma bs'a i wtedy cały plan w pizd*. Od tego czy użyje elixiru i pb zależy głównie moje hp. Czasami walcze z moim pp na dalsze dystanse bo head z krytykiem to ponad 70

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...