Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] DO MultiFighter [OpenBeta]

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam 3 vegi i fajnie by sie polatało bo to są fulki ale wyskakuje mi " NO CONNECTION AVAIBLE"

napiszcie czy wam jeszcze działa albo co trzeba zrobić żeby działało a mam te dwa pliki w jednym folderze i próbowałem na różne sposoby

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

ej bez jaj dadatkowy pet jakby;d tylko ze darmowy w sumie;d

szkoda ze nie da sie wiecej kont dodac;d to by sieka byla ladna wtedy;d zrobic jakas bande leonkow z 6 i golce bic;d zdziwili by sie;d

Opublikowano

Działa jeszcze ten programik??

Bo mi się niby loguje, wszystko jest ok ale na mapę nie może wskoczyć. wszystko zrobione jak w instrukcji ale bocika nie ma:(

Proszę o pomoc

Aha Windows XP i net framework jest ten co w temacie

Opublikowano

działa, działa, nie wiem od czego to zależy ale mi na koncie gdzie aktywny pierwszy jest INT1 wszystko jest ok, z kolei na drugim koncie gdzie pierwszy aktywny serwer to pl3 nie chce sie logować na INT1 - bierze server list i to koniec - ale twórca MF pracuje nad logowanie i uprzedzał że u niektórych mogą być problemy

Opublikowano

witam moze mi ktos pomorze tutaj,multi fighter jeszcze 2 dni temu dzialal super,teraz gdy go uruchamiam wyskakuje mi okienko i tam pisze:this version is outdated.

co to znaczy czy wyszla nowa wersja ?a moze waznosc mi sie skonczyla?prosze o pomoc

Opublikowano

Hej:)

Ja z kolei mam taki problem że jak si loguje to dojdzie do logging in i stoi:p

sprawdzałem na kilku kontach i wszędzie tak samo:(

Posiadam XP-ka, server pl3, NET Framework 4

Pomoże ktos?? Dam + za pomoc:)

Pozdrawiam

Opublikowano

@Up wątpie, że bana dostaniesz bo chyba nikt się nie ogarnie.

Niezle. Teraz będe wymiatał nie będe musiał się kręcić na krychach. LUBIE TO

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak poznac czy on w ogole jest czy nie? Widac go? MI sie niby loguje ale nie widze jakichkolwiek zmian... nie wiem na co patrzyc. W MF wyswietla sie tylko caly czas Sending Ping - tak ma byc czy nie?

I czy na wszystkich serwerach dziala czy nie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :) działa wam jeszcze ten programik bo u mnie po odpaleniu kończy się na tym , że po login nie wskakuje na mapę , na koncie które ma prowadzić też przy prubie zaproszenia wywala że nie ma gracza :( coś u mnie nie tak czy programik nawala ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi dochodzi do logging in... i staje nic się nie dzieje.

mam windows XP 32-bit gram na mozilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...