Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] DO MultiFighter [OpenBeta]

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot stworzony przez Gahna.

Loguje się na statek, i pomaga ci bić, to co bijesz

głównym kontem :)

DL:

http://gahn.bot24.eu/downloads/Multi%20Fighter.exe

http://gahn.bot24.eu/downloads/PSControls.dll

Oba pliki wrzućcie do tego samego folderu.

Obsługa bota nie jest trudna, wystarczy znać podstawy angielskiego.

Co bot może?

- Lata za tobą

- Pomaga ci bić

- Broni się przed atakami

- Może używać PETa

- Może używać Smartów, Stabilnych, EMP :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja oddałem 2 konto bo po co mi kurcze ;/ łap lubię to poszukam jakiegoś konta i kasy ponabijam a jest za to ban ?

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

nie no fajne... tylko ze mi nie dziala -.- pisze checking license ready i nic dalej;/ wczesniej bylo dobrze. cos zle zrobilem?

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

a ja wpisuje wszystko dobrze jest getting server list i potem nic a jak wbisalem nazwe uzytkownika i UID do tego samegokonta to wszystko dobrze chodzilo ale przeciesz konto nie moze latac za swoim UID -.-

EDIT

nie no super na tym koncie co nie chce to dziala a na tym koncie co chce to nie dziala -.- brak słów

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

ej pomozcie mi dam duuzo "Lubie to" mam taki problem jak ustawiam zeby mi konto pomagalo te co gram tylko na 1 servie to wszystko jest normalnie ale jak ustawiam te konto co jest z 8 serwerow na ktorych gram to jest getting server list i nic sie nie dzieje . wiecie co mam zrobic zeby logowalo sie? Prosze o pomoc. :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Kur. Znowu mi poziom podnieśli za tego posta pierwszego :/ Jak ja tego makina nie lubię. Kiedyś mi sygnaturę usunął, a on ich nie zapisuje :(.

@UP Skrót serwera musisz podać.

obraz24.png

Opublikowano

NobKiler mógłbys chociaz troche opisac, nagrac filmik jak to zrobic bo licho z tymi twoimi poradnikami.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...