Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak na facebooka dzisiaj?

NasiV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Co o tym myślicie?

-Czy zostanie "zhakowany" facebook?

-Czy to się może nie udać?

Wypowiadajcie się :)

nazwa1.png
Opublikowano

Czy ty na serio myślisz że haker podałby dzień w który chce zaatakować ?

Oni to zrobili dla zmylenia ;)

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

No nie wiem,możliwe...Ale jednak myślę,że Anonymous skoro się wypowiadali iż dzisiaj będzie atak to chyyyba powinien być ^^

Edit: No ale jeżeli tak myślisz to można powiedzieć tylko jedno :

,,Nie znasz dnia ani godziny"

:)

EDIT2:

Podobnież facebook za chociażby 1 błąd wyłapany płacił 500$ lub 500 Euro ale nie jestem pewny co do waluty

nazwa1.png
Opublikowano

@up

No płacili,widać że cykają,dlatego też wątpię że zaatakują bo pewnie

cała załoga facebooka będzie 24 na dobe pilnować :)

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

No nie wiem czy to nie anonymous...Na yt wszędzie pokazują,że to oni np tu:

http://www.youtube.com/watch?v=6aqm2EntDp0

Edit:

Uwaga obywatele świata. Jesteśmy Annonymus.
Chcemy zwrócić waszą uwagę, mając nadzieję, że usłyszycie ostrzeżenia, jak następują: Twoje medium komunikacji, tak bardzo przez was wszystkich uwielbiane, zostanie zniszczone. Jeśli jesteś hakiwistą lub po prostu facetem, który chce bronić wolności informacji, przyłącz się do sprawy, do zabicia Facebooka w imię waszej własnej prywatności. Facebook prowadzi sprzedaż informacji agencjom rządowym i udzielania dostępu zabezpieczonych danych, tak, aby można było szpiegować ludzi z całego świata. Niektóre z tych tak zwanych „whitehat infosec" firm („białokapeluszowych firm zdobywających informacje bezpieczeństwa"), pracują dla rządów autorytarnych, takich jak Egipt czy Syria. Wszystko, co robisz na Facebook pozostaje w Facebooku, niezależnie od ustawień „prywatności". I usunięcie twojego konta jest niemożliwe, nawet jeśli „usuniesz" konto, wszystkie twoje dane osobowe i informacje na twój temat pozostają w Facebook i mogą być odzyskane w dowolnym czasie. Zmiana ustawień prywatności konta Facebook także jest złudzeniem. Facebook wie o tobie więcej niż twoja własna rodzina. Nie możesz się ukryć przed rzeczywistością, w której wy, ludzie z Internetu, żyją. Facebook jest przeciwieństwem sprawy Antisec. Nie jesteś bezpieczny ani od nich, ani od żadnego rządu. Pewnego dnia spojrzysz w strzecz i uświadomisz sobie, że to, co zrobiliśmy, było właściwe. Przemyśl to, a my się w tym czasie przygotujemy. Przejdziemy do historii, 5 listopada 2011 roku.
Jesteśmy Annonymus. Jesteśmy legionem. Nie przebaczamy. Nie zapominamy. Oczekujcie nas.

nazwa1.png
Opublikowano

Chca usunac wszystkie dane z facebooka ...

Facebook prowadzi sprzedaż informacji agencjom rządowym i udzielania dostępu zabezpieczonych danych, tak, aby można było szpiegować ludzi z całego świata.

Właśnie z tego powodu

nazwa1.png
Opublikowano

Pewnie nie zatakują ale koleżanka powiedziała że się rozbierze jak usuną fejsa to mam dzieje ! :D

Opublikowano

Nie dadzą rady "zhakować" facebooka..

Beka !, stary wszystko się da, tylko trzeba mieć pojęcie o tym, więc nie pier*ol.

Powinni skasować i ch*j a nie Bazę Policyjną zrobili i ch*j wie jaką jeszcze zrobili z tego.

Opublikowano

Anonimowi to bardzo fajna sprawa, łatwo się pod nich podszyć.

Podejrzewam, ze prawdziwi Anoni zrobili tylko kilka akcji, a za

resztę odpowiadają oszuści/słuzby, które chcą wykrzywić

wizerunek Anonów jako obrońców wolnego internetu

Opublikowano

Sam mam facebooka do kontaktowania się z ziomkami bądź innymi osobami do których nie mam kontaktu. Mam wyjebane czy ten Mark Zuckerberg sprzedaje moje dane czy co innego. W Polsce jest od kija osób które nazywają się tam samo jak ja więc what ever. Zresztą co wam szkodzi, że to jest? Nie macie facebooka, a kurwa nadajecie na niego tak, że brak słów. Jak można nie lubić czegoś skoro się tego czegoś nie miało? Mentalność Polaka.

BTW te wasze ukochane Anonymous, którym każdy się podnieca na forum zaprzeczyło by mieli atakować. Cya

Opublikowano

Wywalą w kosmos fejsa na kilka godzin, ukradną trochę danych,

potem admini odzyskają wszystko z backupu i będzie po staremu.

Jak dla mnie pozerstwo .

Ewentualnie to jakas akcja marketingowa google+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...