Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Aktualnie działająca konsola do gry z ohk.

MisiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała instrukcja obsługi:

1 Pobieramy

2 Rozpakowujemy

3 Odpalamy plik Vinject (Windows 7 jak i Vista jako administrator)

4 Klikamy ADD DLL wybieramy plik Consolehack (Jeżeli jakimś cudem nie ma takiego pliku to chodzi o plik dll z archiwum).dll

5 Dajemy Launch + Inject (EU) (Nic nie robimy gra się odpali sama)

6 Bindujemy klawisze.

7 No i się bawimy.

Jak czegoś nie możecie zrobić poczytajcie inne tematy.

Tamtą wersję usunąłem aby nie było problemów tutaj macie aktualną to jest 8.11.2011

Download:

http://speedy.sh/UvvzE/Vindictus-Hack-08.11.2011.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d7b77b6250d59bbba25e0662fa08862f14edff4d049a89db9acc10f8617c7904-1320846311

Credits: Hell_Demon and Nico no i cursing85 za publikacje :)

Opublikowano

jak uruchomić konsole ?

w paczce nie ma pliku 134.dll jest tylko d3

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

d3 to ten plik napisałem, że z innej mojej publikacji skopiowałem. Już edytowałem.

Opublikowano

Jak zrobisz to co trzeba czyli dodasz i zaznaczysz ten plik, dalej Launch i gra się odpala sama przed ładowanie ekranu łodzi (U mnie) gra się minimalizuje i pokazuje się konsola :)

Opublikowano

bloodrane dzięki z "godmode" działa "god" nie działało. A takie pytanie tylko mi changelevel nie działa na łodzi ?

Edit Dobra pomyliłem komendy

Na pominięcie łodzi to : "cc_send_start_game_message"

Opublikowano

jaka komenda na change level ;/

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
http://pastebin.com/85NsetnB

Odsyłam cię tutaj nikt jeszcze nie znalazł takiej komendy pewno tylko twórcy wiedzą czy jest czy nie ma.

Opublikowano

orientuje sie ktos jaka jest komenda na pominiecie wstepnych moobow i przejscie od razu do bossa

edit: znalazlem odp na moje pytanie.

A jak wyglada kwestia banow bo jak sie robi dunga w 1 min to chyba wiedza ze cos nie tak?

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

Opublikowano

Misiek mi chodzilo o lvl dungeona

czyli przejsc odrazu do bosa

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Changelevel12 pomijasz poszczególne lvl. Wystarczy poklikać albo cc_send_start_game_message to te same funkcje i też na łodzi działa.

Co do banów hack wysyła logi więc już i tak jesteś podejrzany ale puki co Nexon sobie z tym nic nie robi.

Opublikowano

Panowie mi się w ogóle konsola nie odpala. Nie mam nigdzie tego pliku d3.dll mam tylko d3dx9_30.dll. Owszem na nim odpala się gra do statku ale zadna konsola nie wyskakuje. Pomożecie?

Opublikowano

Pobierz paczkę z którymś botem ode mnie i odpal przez tamtą instrukcję tylko nie używaj bota powinno zadziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...