Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Seria Let's Play Metin2 ZAPRASZAM :)

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż rozpocząłem nagrywać przygody i rozwijanie mojej wirtualnej postaci w grze Metin2.

Jeżeli jesteście zainteresowani oglądaniem czegoś takiego to zapraszam na profil. Myślę, że się wam spodoba :)

Gorąco pozdrawiam i zachęcam do oceniania , komentowania i subskrybowania kanału.

Pozdrawiam Buena.

P.S kto może to polecam zawsze oglądanie w HD :)

---------> NA MOIM KANALE ZNAJDZIECIE JUŻ ODCINKI <--------

PRZYKŁADOWY #006 odcinek ;] zobacz już teraz :)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję, wszystkie uwagi czego oczekujecie w serii Let's Play proszę składać na filmiku. Komentarze czytam z zapałem, i postaram się robić filmy tak , jak oczekujecie:)

Opublikowano

Dzięki, właśnie mam na dysku już duuużo odcinków, w tym event Halloven itp. także muszę się tego szybko pozbyć :) myślę jutro wyjdzie 2 -gi. i w następnym tygodniu parę :)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, oryginalny, gratulacje. : )

Oczywiscie sub

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie uwagi, czytam z zaciekawieniem. Oczywiście serie będą nie tylko o moich losach postaci, ale także wiadomości dla graczy którzy nie do perfekcji opanowali grę metin :). Naprawdę mam dużo ciekawych filmików na dysku już i z czasem wszystkie pojawią się na YT. Co do "żywych barw" wspomnianych przez -popiolek-, oczywiście w Sony Vegasie poszukam coś z kontrastem :) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...