Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smieszna sprawa...

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

w tym tygodniu zaszly u mnie w szkole duze zmiany...

Przychodze sobie na lekcje dziewczyny zaczynaja mnie zaczepiac.

Na nastepnej lekcji przychodzi kolega z mojej klasy i mowi ze jestem ich pupilkiem?

Ja sobie mysle WTF?

A on mowi ze on byl od 1 do 6 klasy.

Teraz one mnie napastuja co przerwe i zawsze jak siedze przed nimi.

Co myslicie

To dobrze , zle?

Opublikowano

o kurwa masz problemy xdd

Zrób tak, żeby pomyślały, że lecisz na nie. Flirtuj z nimi, ale nie tak delikatnie , nie podrywaj tylko z grubej rury zaproponuj lizanie się (ofc do tego nie dojdzie) . To sprawa się odwróci.

Opublikowano
To dobrze , złe?

Jak dla mnie to dobre :P

Najlepiej pogadaj z nimi o co im chodzi.

Chwalisz się czy żalisz?

I po co spamujesz jak nie masz nic do powiedzenia ... -.-

Zazdrosny czy co?

Opublikowano

Jak dla mnie to dobre :P

Najlepiej pogadaj z nimi o co im chodzi.

I po co spamujesz jak nie masz nic do powiedzenia ... -.-

Zazdrosny czy co?

Jak dla mnie to jest jednoznaczna sytuacja :). Tak jak wyżej pogadaj z nimi i będziesz miał odpowiedz albo domyśl sie sam :)

Opublikowano

One po prostu robią z ciebie pedałka. Będziesz z nimi na każdej przerwie.

Będziesz po prostu przydupasem, każdy będzie cię obgadywał.

Każdy pewnie leci na te laski, a ty jesteś przy nich na każdej przerwie.

Po prostu będzie słabo.. U nas w 3gim taki koleś był.

Dostajemy świadectwa wychodzimy przed szkołę, zbieramy ekipe.

Po prostu chciało go napierdalać około 35-40 ludzi (fajnie to wyglądało)

On taki pod ścianą sam jak na rozstrzelanie ;]

Potem całe wakacje z domu nie wychodził ;]

Więc moja rada, olej ich ponieważ później będziesz miał przejebane ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano
One po prostu robią z ciebie pedałka. Będziesz z nimi na każdej przerwie. Będziesz po prostu przydupasem, każdy będzie cię obgadywał. Każdy pewnie leci na te laski, a ty jesteś przy nich na każdej przerwie. Po prostu będzie słabo.. U nas w 3gim taki koleś był. Dostajemy świadectwa wychodzimy przed szkołę, zbieramy ekipe. Po prostu chciało go napierdalać około 35-40 ludzi (fajnie to wyglądało) On taki pod ścianą sam jak na rozstrzelanie ;] Potem całe wakacje z domu nie wychodził ;] Więc moja rada, olej ich ponieważ później będziesz miał przejebane ;]

Fajnie tam na brooklynie macie

Opublikowano

ProRivenn ma racje

powiedz nam czy masz jakichś koksów w szkole jak nie to smialo mozesz je jebac po kontach :D ( podrywac jbc.)

Opublikowano

No tak , oczywiscie komenty jedne takie jedne takie...

Moj kolega (najlepszy) mial tak od 1 do 6 klasy

Ja sobie z nich zartuje caly czas ,bez przerwy

jestem w 1 kl gim

W sumie to mi sie zaczyna podobac.

Ale jak mnie tylko zobacza to sie przyczepiaja xD.

Opublikowano

Wiesz co to ignorowanie gówna? Czyli jak ktoś w Ciebie rzuca gównem, to Ty to ignorujesz i kiedy ta osoba zobaczy, że nie rusza Cię to gówno, wtedy sobie odpuszcza. W tym wieku dziewczyny są pojebane, mają jakieś "fazy" z kosmosu. Kręcą bekę ze wszystkiego. Możesz zrobić eksperyment: krzyknij CHUJ koło ich ucha to pewnie będzie pisk, a za chwilę śmiech albo "ALE JESTEŚ POJEBANY", "WEŹ SIĘ OGARNIJ IDIOTO", etc., jou.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, dla których ktoś kto się zadaje z dziewczynami to pedzio, powód do śmiechu itd.

Odpowiedź na twoje pytanie: Albo sobie z Ciebie robią jaja, albo faktycznie chcą się z tobą zaprzyjaźnić. Ciężko stwierdzić.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, dla których ktoś kto się zadaje z dziewczynami to pedzio, powód do śmiechu itd.

Odpowiedź na twoje pytanie: Albo sobie z Ciebie robią jaja, albo faktycznie chcą się z tobą zaprzyjaźnić. Ciężko stwierdzić.

Ciężko stwierdzić? Na prawdę nie wiesz jak zachowują się w tym wieku dziewczyny? Są pojebane. ;) Jasne, że sobie z niego bekę toczą.

Opublikowano

Jeśli są łądne to powinieneś się cieszyć, a jak nie to po prostu powiedz wprost odbij a nie się przejmujesz

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

osochosi? bo nie czaje gdyby ktoś mi to w skrócie wystłumaczył to dam "Lubisz to suko"

@Edit: przeczytałem to jeszcze raz i czaje :D U nas w szkole to mam takie dziewczyny że mówią czy facet ma dużego czy małego penisa patrząc po spodniach jeśli spodnie są pofałdowane a te fałdy są długie a jeden z nich jest nienaturalnie długi i gruby to znaczy że duży a jak spodnie nie są pofałdowane to znaczy że nic nie ma. Według mnie jest to pojebane i zaczyna mnie to wkurzać bo mam tak od 1gim

dobrze że jestem w 3. Teraz widzicie tok myślenia głupich pustaków które są tak puste jak dzban na wode bez wody

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

osochosi? bo nie czaje gdyby ktoś mi to w skrócie wystłumaczył to dam "Lubisz to suko"

Chłopak myśli że wszystkie dziewczyny z klasy chcą go wykorzystać seksualnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...