Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wh

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakis dostepny wh do blacka? :> albo platny i ktos z polakow sprzedaje? szukalem na www ale wszedzie jakies dziwne linki .

Opublikowano

Właśnie szczerze mówiąc na EUropie gram dużo ale haxów nie widać ... a Ci co maja to na dzień dzisiejszy nie wrzucą na stronę bo by już nie było sensu grać :)

Nie posiadasz jakiegoś linka gdzie można kupić ? jeśli oczywiście widziałeś coś takiego :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Wysyłam Ci link na pw. Nie wiem czy to będzie działać, znalazłem na innym forum, ale możesz spróbować.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano (edytowane)

Gram w eurpejskiego BlackShota od jego bety i nie widziałem żadnego hackera. GameGuard tej gry jest poprostu zaj*bisty <3 Jeżeli będziesz nawet miał odpalonego hacka do innej gry i guard go wykryje (a masz 99% szans, że tak) dostajesz bana <3 Lepiej zacznij grać normalnie i ćwiczyć skilla, a uwierz mi, że będziesz miał więcej przyjemności z gry :)

Edytowane przez xTwIsTeRx
Opublikowano

Też gram w BS EU ale Ja spotkałem się już z hackerami w tym jeden polak :P GameGuard tej gry jest dobry to fakt ale hacka którego miałem wykrywał po jakiś 15 do 20 minutach więc nie jest aż tak zajeb*sty jak mówisz :P

Opublikowano (edytowane)

To, że ktoś jest lepszy od ciebie nie znaczy, że używa hacków... <_< A smiem twierdzić, że bardzo dużo osób jest od ciebie lepszych, bo gdybyś był dobrym graczem nie potrzebował byś hacków... Jedynie mogłeś widzieć kogoś na swithlagu ponieważ żaden hacker nie zagości dłużej dzieki GameGuardowi i GMom :) A i ludzi na swithlagu można w banalny sposób złapać za rękę :)

Edytowane przez xTwIsTeRx
Opublikowano

Nie masz pojęcia jak gram więc nie wyjeżdżaj mi z tekstem że jak ktoś lepiej gra nisz Ja to gra na hacku.Ja tak nie uważam Twoje myślenie może takie jest <_< ale nie moje nie wiesz jak gram i nie oceniaj mnie po tym że miałem hacka to jestem cieki w grze poćwicz trochę może kiedyś się spotkamy w BS to cię trochę poduczę :D i wtedy porozmawiamy o grze :P

Opublikowano

Nie masz pojęcia jak gram więc nie wyjeżdżaj mi z tekstem że jak ktoś lepiej gra nisz Ja to gra na hacku.Ja tak nie uważam Twoje myślenie może takie jest <_< ale nie moje nie wiesz jak gram i nie oceniaj mnie po tym że miałem hacka to jestem cieki w grze poćwicz trochę może kiedyś się spotkamy w BS to cię trochę poduczę :D i wtedy porozmawiamy o grze :P

1. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

2. Napisałem "To, że ktoś jest lepszy od ciebie nie znaczy, że używa hacków... "

3. Nick w BackShocie mam taki sam jak tutaj xTwIsTeRx. Znaleźć mnie to nie problem :)

4. Jaki jest twój nick w grze?

5. Przepraszam, że tak późno pisze, ale miałem zawieszone prawa do pisania przez :huh: nie kompetencję (troszkę za mocne stwierdzenie ale nic innego nie przychodzi mi do główy) :huh: pewnych osób... Jestem nowym użytkownikiem tego forum i znam lepiej regulamin niż moderatorzy?? WTF :O

@ M@niek:

Ponieważ nie przeczytałeś mojej wiadomości jaką ci wysłałem parę dni temu, zamieszczę ją tutaj bo tu zajrzysz prędzej B). Leciutko edytowany:

"Nic złego nie napisałem i nie złamałem regulaminu. Wyraziłem tylko swoją opnie i powiedziałem, że nie warto hackować bo i tak zakończy się to banem. Mam więcej pojęcia o tej grze niż wy wszyscy razem wzięci i dziele się moim doświadczeniem z BlackShota. Prowadzę w sposób kulturalny rozmowę, a powód mojego zawieszenia jest śmieszny i bezpodstawny...

PS: http://www.mpcforum....amin-forum-mpc/

IV Uwagi końcowe:

3. Zanim zatwierdzisz swój post, przeczytaj go jeszcze raz, sprawdź błędy i zastanów się, czy twoja wypowiedz zawiera przekaz, który wyraża twoje poglądy i z którym chcesz być identyfikowany przez czytelników. (Tak też zrobiłem)

Pozdrawiam xTwIsTeRx :)" <3