Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam 28 lvl, oraz takie staty ze skillami(Woj mental + DMG Hack na miecze) :

Wit 4k

Int 1k

Siła 220-230

Zręczność 347

oraz eq

Długi miecz +9

Tradycyjny hełm +8

Bojowa tarcza +6

Tygrysia Zbroja Płytowa +6

Skórzane buty +0

Drewniana bransoletka +0

Drewniane kolczyki +0

Złoty naszyjnik +0

I moje pytanie to co proponujecie zmienić w eq ?(Dużych zmian nie wykonam ponieważ mam tylko 1kk a ceny na moim serwerze są drastyczne)

oraz gdzie proponujecie postawić chara na expbocie aby ogarnął spota i miał dobrego expa ? Pytam się ponieważ sam nie wiem do końca a uważam, że dzikusy już zbyt mało PD dają :(

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Edytowane przez barbarka
42985152343480391846.jpg
Opublikowano (edytowane)

No np. generały, te spoty z grubasami Jak-To itp. z tych co dropi kk dobry exp i zarobek, pustynia http://imageshack.us...pxpustynia.jpg/ <= gdzieś tam jest git spot ^^ , orki.

@Edit: Wiesz co innych propozycji raczej nie ma gdzie posatwisz jeszcze bota ?? Bo, Sohan, V1 lub coś innego? No chyba nie.

Edytowane przez asshole?
Opublikowano

Leć na pustynie ( tam lepszy zarobek i exp) . Tam raczej znajdziesz mnóstwo wolnych spotów.

Opublikowano

do 34 w m2 ok, ale czy mógł bym prosić jakiegoś screena w którym miejscu mam być bo nie za bardzo ogarniam mapy niebieskich :]

42985152343480391846.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...