Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak ocenianie mój komputer ?

Mumia57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aa taki bajer bo czytałam te wasze posty i się zastanawiałam co to znaczy ^_^ , wy takimi pojęciami operujecie ze ho ho

Pozdro dla was all

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem o co chodzi, temat napisany do "szpanu" ja ci moge napisac ze mam kompa z nasa i ma 141215234563523TB ramu i procki z milionami rdzemi i mi uwiezysz? Bezsensowny temat. Jak dalem 20k to grubo przeplaciles.

Opublikowano

Miło że się zrobiło takie zainteresowanie tym tematem ale zamierzam go kończyć , powracając do pytania o chłodzenie .

To nie posiadam chłodzenia cieczą lecz "Prolimatech Super Mega z Noctuą" Podobno najwydajniejsze i najlepsze chłodzenie powietrzem .

nie wiem o co chodzi, temat napisany do "szpanu" ja ci moge napisac ze mam kompa z nasa i ma 141215234563523TB ramu i procki z milionami rdzemi i mi uwiezysz? Bezsensowny temat. Jak dalem 20k to grubo przeplaciles.

Temat nie do żadnego "szpanu" tylko chciałem się dowiedzieć czy mój sprzęt jest dobry , jakie podzespoły są do d*** a jakie dobre . Dostałem już sporo odpowiedzi i mam mniej więcej obraz co mogłem kupić zamiast tego .

Opublikowano

Heh jak im się to podoba , ja wybrałem chłodzenie powietrzem z racji małej ilości miejsca , a właśnie ten system chłodzenia powietrzem jest podobno najwydajniejszy na rynku .

Bywalec
Opublikowano

No no... zazdroszczę :P. Ja jako napalony gracz oczywiście wybrał bym windows, ale przeczytałem cały temat więc wiem co i jak. Poza tym nigdy nie pracowałem na Mac OS, tylko w sklepie, ale słyszałem tylko dobre opinie.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Też kiedyś zastanawiałem się długo przed kupnem komputera z systemem Mac OS , od kiedy przesiadłem się z Windowsa XP na Mac , pierwszych kilka dni było tragicznych jak się w tym wszystkim połapać lecz później było już tylko lepiej , jak się już dobrze pozna ten system to nie chce się go zamienić na żadne inny . Do gier może i się nie nadaje ale do pracy jak najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...